Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o vaše názory a zkušenosti s akupunkturou.Uvažuji o tom, že bych chtěla pomoci akupunktury zhubnout.Vím, že hubnutí nespočívá, jen v tom, že mi píchnou jehličky.Potřebuji hlavně nemít chutě k jídlu.Prosím, kteří z vás mají s akupunkturou zkušenosti, napište, zda vám pomohla.Moc děkuji!Lena
Zdravím,na akupunktuře jsem byla 2x,a ani jednou mně nepomohla,nevím,snad je to individuálníPokud ovšem máte stále chutě na jídlo,nejezte kalorické potraviny,nýbrž do jídelníčku zařaďte zeleninu,zeleninu,a zeleninu,ta totiž zasytí,a to dost,a o kalorických hodnotách se nemusíme ani bavit.Nemusí se jíst jenom syrová,můžete ji i grilovat,dusit,smažit...A poku vyberete vhodné bylinky,věřte,že si pochutnáte,je to opravdová mňamka
A uvidíte,panečku,jak půjdou kilča dolů,a pak,vaše tělo vám bude děkovat i po stránce psychické.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.