Nejste přihlášen/a.
chtěla bych se zeptat, ejstli bych mohla používat tabletky na hubnutí Weight Loss, přesto, že mi ještě nebylo 18...? asi by to pro mě nebylo moc zdravé, když mě ty kila nejdou jinak dolů...((
..."když mě ty kila nejdou jinak dolů"...
Ani po tabletkách kila dolů nepůjdou - neexistuje takový přípravek, abys mohla v klidu dál lenošit a u toho hubnout...
Namísto za prášky utrať peníze za kvalitní jídlo (ovoce, zeleninu, ryby, maso) a začni se hýbat - nic jiného ti zhubnout nepomůže...
Ahoj, tuhle jsem narazila na internetu na diskuzi přesně o těchhle prášcích - hodně žen si tam vyměňovalo negativní zkušenosti - že to je podvod, berou to měsíc a nehubnou, a že prášky stejného složení, ale pro zvířata, stojí snad čtvrtinu ceny (už si nepamatuju přesně) a že oni ti garantují vrácení peněz při nespokojenosti, ale skutečnost je jiná - sídlo firmy je v Polsku, tam to musíš poslat na své náklady a oni ti vrátí jen poměrnou část, podle toho kolik tablet jsi už snědla... zkus si dát do vyhledávače Weight Loss, uvidíš sama...
Zdravím. Zadej si do zdejšího vyhledávání " Weight Loss" a pročti si diskuze, které zde o tomto produktu již proběhly. Vesměs jsou reakce negativní. Ušetři si vyhozené peníze. Když změníš životosprávu, budeš jíst vícekrát denně v malých porcích, zařadíš ovoce, zeleninu a pohyb, půjde Ti to i bez tabletek. Zde nejde o to, zda je Ti 14 nebo 18 let, ale o to, že to žádný zázrak není a nezhubneš, když se budeš spoléhat jen na tabletky. I při jejich užívání musíš dodržovat životosprávu a zařadit pohyb. Jinak zhubne jen ta peněženka. Tak si penízky ušetři a nakup si raději zeleninku. Nezapomeň dodržovat také pitný režim. Já vím, rada nic moc, ale spoléhat se na pilulky na hubnutí, prostě nefunguje. Z pohybu si vyber takový, který by Tě bavil - brusle, kolo, tanec, běh...a zhubneš i bez pilulek. Také nezapomeň na to, že je Ti 14 let a Tvá postava se ještě bude měnit. Přeji Ti hodně úspěchů.
Na tento produkt bych si dala pozor. Vypadá to hodně podezřele. Na jejich webovkách není žádný kontakt na prodejce, jen nějaká adresa na výrobce, která neexistuje a je uvedená někde do jižní Afriky. Takto vůbec nevíš co a od koho vlastně budeš jíst. Taky jsem si všimla příspěvku v jejich diskuzi, který ale později zmizel. Někdo tam psal, že ta žena, která zhubla, je ve skutečnosti moderátorka francouzké TV Mélissa Theuriau a ne Maria R. Pochybuju, že by si měnila jméno a vůbec o něčem takovém ví. Stejně tak jí není 38 let, ale 33. Na mě jejich webovky nepůsobily hned od začátku, ale i přes google najdeš dost negativních reakcí.
Co před námi ten výrobce tají, proč se skrývá? Chce nám prodat něco, co není nějakým způsobem OK? Takto bych se před nákupem ptala. Já osobně bych do toho určitě nešla. Podle mě to bude podvod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.