Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chce mě taky?

Od: 3 odpovědí: 14 změna:
Už delší dobu se mi líbí jeden kluk ,on ví ,že ho miluju (kamaradka mu to psala ) ,ale on to uplne ignoruje .Byla jsem taky na koncerte kde on byl také a celkem se po mně díval ...Vůbec nevim cosi otom mám myslet , má mě rád jako já jeho? Chce mě?A ješte k tomu má na fb spoustu fotek s ruzyma holkama ktere líbe , drží za ruku ... Poradte mi prosim , má mě rád?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Když k někomu něco cítím, nesháním si Kecala, po kterém bych své city vzkazovala, ale protože mi narostla pusa, vyřeším to sama. Nemyslím mu s kvikotem padnout okolo krku a vyznat se z lásky, ale snažit se s ním častěji navázat hovor, zeptat se, zda by také nešel s Tebou třeba do kina apod. Kluci jsou někdy ostýchaví. Ale vzkazovat po kamarádce, to se opravdu nenosí a dost kluků by to i považovalo za nějakou legrácku. Nevypadá to totiž nijak věrohodně. Měla by ses chovat dospěleji.

Pokud děvčata rád objímá a fotí se s nimi, požádej ho také, že se s ním chceš vyfotit. Musíš ale počítat s tím, že budeš jedna z těch mnoha, ke kterým se on tulí na fotce. A to není také moc dobrá představa - být jen jednou z x slečen.

Pokud by i on měl o Tebe hlubší zájem, chovej se normálně, ne jak zamilované děcko, ale rozumná slečna. Povídej si s ním, nech mluvit i jeho, zajděte si na zmrzlinu a třeba se to podaří. Uvidíš. A když ne, všude je plno pěkných kluků. *placni* Jaga.

3
hodnocení

Děkuju i když jste mě moc nepotesila

krkovicka*
hodnocení

0x
Ne nemá.Chce si jen užít.Sdělovat přes kamarádku že ho milujes je dětinské.Potřebuješ kuryra k tomu abys ses takhle zranila?.Koukal protože si tě nedokáže zařadit a určitě byl na lovu.Kdyby te měl aspoň trošičku rád dal by ti to najevo.Beztak ani neví jak se jmenuješ.Je mi líto.Jo!kluka nemiluješ jen pohledem ale činy a skutkama.Prostě se ti jen líbí.
3
hodnocení

Co mám teda udelat , aby si mě vsimnul?!
krkovicka*
No už jsi to pokazila na začátku tím že mu posilas vyznání přes kamosku.Lehké to nebude.Očividně nemá zájem.To už by tě oslovil na tom koncertě.
3
hodnocení

Podle mě měl nutkani to udelat , kolikrat prosel kolem mě a koukl se na mě!

hodnocení

0x
Neee,nechce tě!Pouze si tě prohlíží jak vypadáš.Kdyby tě chtěl,tak se zachová tak,že tě osloví,a pak už by to mělo jít jak se říká po másle.Nech ho jít,jistě se co nevidět objeví ten pravý,uvidíš:)
3
hodnocení

On je stydlivej!
krkovicka*
Asi ne natolik aby se nechal fotit s holkama...
3
hodnocení

Tak když holky ho o to poprosi , tak je snad neodmitne ,ne?!

Tak se chopte příležitosti a poproste ho o to též...Pak poznáte, zda jste zaujala a zda k Vám k Vám také něco cítí. Když se na něj budete dívat jen z povzdálí, nezjistíte to nikdy. Pokud o něho tolikm stojíte, přibližte se k němu!

3
hodnocení

Dekuju za dobrou odpoved , už sem o tom hodne prrmyslela a chtela to uskutecnit , problem je ale v tom že mu posledni dobou lezu hodne do prdele a to já nechci!

Víte, já Vás chápu. On se člověk nerad vnucuje do nekonečna. Ale na druhou stranu, je zase lépe vyzkoušet vše a poznat pravdu, i když třeba bolavou, než neudělat vůbec nic a pak se trápit a třeba litovat. Pokud je stadlivý, možná mu to dojde a ocení Vaší vytrvalost a přízeň. Pokud ne, i s prohrou se člověk občas musí umět vyrovnat. Tak držím palce!

doplněno 14.05.12 10:25:

Není zač. Když člověk něco moc chce, má si za tím prostě tvrdohlave stát a jít...;)

3
hodnocení

Dekuji moc!, dám na vasi radu , moc ste mi pomohl(a) :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]