Nejste přihlášen/a.
chtela bych se zeptat jak mam byt vtipna,usmevav mit dobrou naladu chci hyrit optimizmem a pritahujou me vysmati lide,kteri svoji naladou zvednou aji ostatnim naldadu.
no prostejak mam byt vtipna kolikrat nevim na co se mam ptat neni nejaka knizka o komunikaci nebo nekkde kde se to da naucit sebeduvera,oc ewm si povidat a byt vtipna ja vim zni to trapne stydim se za to ja jsem doceal vesela jenze chci sem tam rict nejakou hlasku alew nenapadne me zadna nebo chci si o necem povidat a nemam o cem vsichni maj jen zazitky z hospody a nejakou politiku nebo nejake tezke tema se mi povidta nechce...chci byt optimista byt vtipna ale jak se ro ma clovek naucit...dekuju za odpoved
Tu dobrou náladu si musíš v první řadě najít sama pro sebe. Radovat se z každodenních maličkostí, kterých jsou kolem tebe spousty. Pak zjistíš, že i ta konverzace bude o něčem jiném. A pokud si s někým nemám co říct, tak se s ním prostě nestýkám a najdu si někoho, s kým budu mít společné téma. Hlavně se nesnaž být vtipná za každou cenu, nauč se napřed dobře poslouchat.
Úsměv, dobrá nálada, vtipná? Úsměv, už ráno musím vstát, ne naštvaná, nadávající, ale s úsměvem, pozdravit někoho blízkého, zeptat se, jak se vyspal. Podívat se z okna ven, i když prší, vidět i ten déšť pozitivně.
Když svítí sluníčko, pozdravit jej, a mít radost z pěkného dne. V domě pozdravit sousedku, s otázkou, jak je dnes venku krásně. Dobrá nálada, na nás záleží, zda náladu máme dobrou, nebo zlou.
Když okolo sebe házíme zlou náladu, vždy se nám, jako bumerang vrátí.
Vtipná, proč chcete být vtipná? S tím se člověk musí narodit, to si musí vypěstovat. To nejde si něco přečíst a hle, jsem vtipná. Buďte sama sebou, tím kým skutečně jste. Jestliže se stýkám s přáteli, které mají stejné záliby, tak je poslouchejte, snažte se porozumět, o čem mluví a pak budete vědět, na co se ptát, jak odpovídat.
Když nechcete poslouchat, řeči o hospodě, ( není o co stát) tak musíte změnit společnost, se kterou se bavíte.
Jak získat jistotu v mluvení, jak odpovídat, jak se kde chovat, jak získat jakékoliv informace? Jednoduché! Číst! Číst! Číst! Je doba internetu, nemusíte si kupovat žádné drahé knihy, vše zde najdete, jen musíte číst, aby vám to něco dalo, né jen číst proto, abych to přečetla.
Příklad: Jak zdravit? Zadám do Google. hrooch.wz.cz/... Nebudete věřit tomu, co vše se dozvíte o pozdravení, třeba jen to, že při pozdravu se máte dívat do očí toho, koho zdravíte, apod. Po přečtení si sama proberte, kolik z toho, co je slušnost a povinnost při pozdravu děláte?
Zadám: Jak začít hovor. seduction.bloger.cz/..., opět dojdu k další a další nabídce, kde dostávám odpovědi na své otázky, jen musím chtít.
Jak být vtipný? trapny.blog.cz/..., tady je poučná odpověď, na vaší otázku. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.