Nedávno mi někdo vysvětloval, jak je to s čísly, pod kterými jsou barvy prodávány. Byla to kombinace barvy vlasů a barvy jako takové. Moc jsem nedávala pozor, ale většina kadeřnic to ví. Ví tedy, jak bude určitá barva vypadat na vaší barvě.
Já bych spíš doporučila najít si stránky značek, které se ve vašem okolí prodávají, třeba Garnier apod. a na webu si prohlédnout konkrétně jejich vzorníky. Nemá asi cenu vybrat si na internetu barvu, kterou pak nikde neseženete.
V každém obchodě je paletka s namotanýma vlasama. Podle internetu to podle mě určit nejde (záleží i na nastavení Vašeho monitoru!). Zaléží také na značce - např. "borďó" od Palette může vypadat úplně jinak než bordó od Garnier atd.
Z vlastní zkušenosti vím,že na každých vlasech vypadá stejn odstín barvy trochu jinak,chce to vyzkoušet buď na ustřižených vlastních vlasech nebo přímo obarvit hlavu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.