Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí vajíčka Praha

Od: bizon* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, můžete mi napsat váš názor na prodejní cenu domácích vajíček v Praze? Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Chceš nakupovat, prodávat a nebo polemizovat? *smich*

myse*
hodnocení

0x

nevím co stojí v Praze... Já prodávám za 5,-

kousek za Prahou...

Teda, Myse, nadávám si blbců a tluču se do hlavy. Já sice bydlím 100 km od Prahy, ale domácí vejce prodávám v jakoukoliv roční dobu /pokud mám přebytek/ za 2,50 kus. Zákazníci jsou rádi. Bodejť by ne!

Ale o sobě si teď myslím, že jsem husa! :(Myslím, že u nás na vsi by asi za 5 korun na odbyt nešla, ale za 4 koruny jistě ano. Proč by mi někdo cpal peníze, když chci 2,50? Jsem opravdu pitomec a patří mi to! Jaga.

uska*

Nejsem pražák a cenu vajíček držím už dva roky na 3,50 Kč a nestiháme zásobovat .

hodnocení

0x

Vajíčka domácí kupujeme od známého za 2,50 za kus už delší dobu, jsme na jižní Moravě.

5 Kč za vajíčko, jak tu zaznělo, je šíleně přestřelená cena.

doplněno 11.03.13 22:32:

tak né, před na podzim prý zdražil na 3 Kč *smich*

myse*

není přestřelená, vůbec. V supermarketu koupíš nejlevnější vajíčko kolem 3 korun - a je to velikost M. Já prodávám L možná XL. V krámě jsou vajíčka od slepic chovaných v klecích možná ve stodolách, -moje běhají venku po louce a po poli... krmené jsou směsí s antibiotiky -moje čistým zrním, zbytky z mé kuchyně a vším co najdou venku...

Kvalitou se s těmi z obchodu fakt srovnat nedají... BIO vejce prodávají kolem 7-8Kč...

Všechno je otázka nabídky a poptávky...

krkovicka*
Myse tak před dvěmi dny mě Vaše odpověď taky překvapila.Protože tohle je cena kterou najdu na farmářských trzích.My bereme vajíčka od známého za 3kč i teď v zimě kdy moc nenesou a Táta v Jeseníkách za 4kč od jedné starší paní co má cca 50 slepic.Jestli máte odběratele tak prosím,ale asi bych si osobně k Vám nepřišla.
krkovicka*
Ještě doplním že ty Jesenicke jsou obr velké než ty naše Pražské od známého.
myse*

já si pořídila slepičky pro sebe, pro radost, pro likvidaci zbytků a tak... Původně jsem je nechtěla prodávat. Nicméně v létě bylo vajíček víc než žroutů, tak se objevili zájemci a ti už zůstali. Slípek mám 10, přebytky prodávám v práci "Pražákům".

Na vesnici je neprodávám, měli by stejné poznámky jako vy- prostě když nechceš, nekupuj, kup si v Tescu polské 3 měsíce staré...

Za pět můžeš mít max z předvčerejška čerstvé... Je to jen otázka volby...

Ještě máme včely - a prodávám med... to co mi zbude... proč by ne... prostě mě to baví...

haninka*
hodnocení

0x

Tuto otázku jsem tu chtěla řešit taky, ale bála jsem se ukamenování :) že jsem vydřiduch. Ale taky se zeptám: jsem z Prahy a mám pár slepiček, prodávala bych vejce za 4,-. Ale jsou od 77g více tj. XL. Někde jsem slyšela že jsem se zbláznila, ale tuhle jsem byla v Tescu a hnusný polský L stály 5,65. Tak kdo je vydřiduch? A hlavně u mě se mají jak v žitě a co utržím za vejce tak jde stejně do pipek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]