Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můžete mi napsat váš názor na prodejní cenu domácích vajíček v Praze? Děkuji.
Teda, Myse, nadávám si blbců a tluču se do hlavy. Já sice bydlím 100 km od Prahy, ale domácí vejce prodávám v jakoukoliv roční dobu /pokud mám přebytek/ za 2,50 kus. Zákazníci jsou rádi. Bodejť by ne!
Ale o sobě si teď myslím, že jsem husa! Myslím, že u nás na vsi by asi za 5 korun na odbyt nešla, ale za 4 koruny jistě ano. Proč by mi někdo cpal peníze, když chci 2,50? Jsem opravdu pitomec a patří mi to! Jaga.
Vajíčka domácí kupujeme od známého za 2,50 za kus už delší dobu, jsme na jižní Moravě.
5 Kč za vajíčko, jak tu zaznělo, je šíleně přestřelená cena.
doplněno 11.03.13 22:32: tak né, před na podzim prý zdražil na 3 Kč
není přestřelená, vůbec. V supermarketu koupíš nejlevnější vajíčko kolem 3 korun - a je to velikost M. Já prodávám L možná XL. V krámě jsou vajíčka od slepic chovaných v klecích možná ve stodolách, -moje běhají venku po louce a po poli... krmené jsou směsí s antibiotiky -moje čistým zrním, zbytky z mé kuchyně a vším co najdou venku...
Kvalitou se s těmi z obchodu fakt srovnat nedají... BIO vejce prodávají kolem 7-8Kč...
Všechno je otázka nabídky a poptávky...
já si pořídila slepičky pro sebe, pro radost, pro likvidaci zbytků a tak... Původně jsem je nechtěla prodávat. Nicméně v létě bylo vajíček víc než žroutů, tak se objevili zájemci a ti už zůstali. Slípek mám 10, přebytky prodávám v práci "Pražákům".
Na vesnici je neprodávám, měli by stejné poznámky jako vy- prostě když nechceš, nekupuj, kup si v Tescu polské 3 měsíce staré...
Za pět můžeš mít max z předvčerejška čerstvé... Je to jen otázka volby...
Ještě máme včely - a prodávám med... to co mi zbude... proč by ne... prostě mě to baví...
Tuto otázku jsem tu chtěla řešit taky, ale bála jsem se ukamenování že jsem vydřiduch. Ale taky se zeptám: jsem z Prahy a mám pár slepiček, prodávala bych vejce za 4,-. Ale jsou od 77g více tj. XL. Někde jsem slyšela že jsem se zbláznila, ale tuhle jsem byla v Tescu a hnusný polský L stály 5,65. Tak kdo je vydřiduch? A hlavně u mě se mají jak v žitě a co utržím za vejce tak jde stejně do pipek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.