Nejste přihlášen/a.
Je mi 16..V 15 jsem začala brát HA a s prsama jsem byla spokojena.HA jsem musela přestat brát kvůli zdravotním potižím...Prsa se mi zmenčila..Mám s toho docela mindráky...a bojím se že už mi nevyrostou.co si myslíte vy?
Ahoj, to vůbec nicneznamená. Určitě ti dorostou, některým spolužačkám se třeba doopravdy vyrašily až ve třeťáku. A kdyby nevyrostla... Ono i malá mají něco do sebe, mnoha chlapům se líbí, a přinejhorším - je snadnější dobrou podprsenkou dvě velikosti přidat než ubrat.
Nemluvě o tom, že na menší prsa se ta podprsenka i lépe vybírá, a je to praktičtější i při sportu a z mnoha jiných ohledů.
Ale prsa nějaká máš, ne? Buď za ně ráda a nechtěj nějaké extra dudy, nebo si vykoleduješ bolesti v zádech, neseženeš na ně podprsenku, ale jen stany a tak. Přiznám se, že raději budu s těmi mými placatými ňadry, které ale dokázaly odkojit v pohodě děti, než s nějakými velkými vnadami, které by mi visely až někam k pupku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.