Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Očkování proti rakovině děložního čípku

Od: lenina11* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,
chci se zeptat ohledně očkování proti rakovině děložního čípku. Mam přítele už půl roku,za měsíc mi bude 15 let. Plánovali jsme že po mé patnáctce už spolu budeme mít sex. Ale mamka mi dnes oznámila,že půjdu na očkování proti té rakovině. Prý v průběhu tohoto roku budu mít za sebou první vakcínu. Jenže to může být i za půl roku, a to čekat nechci,i přes to,že mě do toho přítel nenutí. Štve mě to. Chci se zeptat těch co to už mají za sebou na to,jestli se paní doktorka ptá jestli jsem panna,a když jí řeknu že jsem ale ve skutečnosti nejsem jestli mě to nějak ovlivní. Nemám v plánu lhát,jen mě to zajímá. A taky se chci zeptat,jestli když je přítel panic a já bych se s ním vyspala ještě před první vakcínou nebo už po první vakcíně,jestli to nějak vadí nebo tak. Protože i když je přítel panic a neměl nikdy nic s jinou holkou než semnou ,tak by to nemělo vadit ne? Předem děkuji za odpovědi.:)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

1x

Ahoj,

snaž se jít nad vaakcínou před prvním sexem. Tak se zajistí maximální účinnost.

Pokud vím, muž může být nosičem viru "jen tak", nezávisle na tom, zda měl či neměl pohl. styk.

doplněno 07.05.12 23:38:

Zkus prostě urychlit naočkování :)

hankauk*
hodnocení

1x

To, co řekneš doktorce o svém panenství, nebude mít váhu. Měla by tě tak jako tak vyšetřit a to zjistí hned, jestli jsi lhala nebo ne. Pokud to bude před tvými 15-tinami, tak mám obavu, že to bude muset minimálně říct tvojí matce a snad dokonce i nahlásit na policii. Takže si na to dej bacha. Očkováním nic nepokazíš. Já si čípek prodělala hodně brzy a kdyby byla vakcína dostupná tehdy, šla bych do ní. :) A jak už bylo řečeno výše... sex ti neuteče. Užívej si toho, že jsi ještě "dítě". Se sexem přicházejí další starosti a obavy... a to člověk dospěje ze dne na den.

martinaa*
hodnocení

1x

A víte vůbec, jaká rizika s sebou nese sex? Není to jen zábava, o které budete vykládat kamarádům, jak už "to" máte za sebou, abyste je ohromili.

Očkování ti jednou může zachránit život. Jen hlupák by vyměnit možnost být chráněný za to, že si zasexuje o půl roku dřív. Navíc, pokud tě tvůj přítel tak moc miluje, tak to bude on, kdo bude souhlasit, že počkáte.

des*
hodnocení

0x

A otom to je,kašlat na všechny,užít si a potom nadávat že jsou doktoři neschopní.Asi je to tím že je to zadarmo.

lenina11*
hodnocení

Zadarmo to právě není,to je ten problém. Mamka čeká na akci třetí injekce zdarma,kdyby to bylo zadarmo,tak to tak neřeším:D:)

des*

Jako otec dcery tvrdím,že čím později se sexem začneš,tím líp.Ono ti nic neuteče.Vsázej radší na jistotu.NESTOJÍ to zato.

hodnocení

0x

Souhlasím s Děsem.*palec*Nejsem nepřející svíčková bába, ale vidím, že život je stále rychlejší a co my děvčata jsme řešily v devatenácti, dneska se řeší ani ne v patnácti. A přesto mohu napsat, že mi nic neuteklo.

Myslím, že očkování by bylo účinnější, pokud ještě děvče nežije intimním životem. I proto se aplikuje tak mladým pacientkám. Jenže chudáky doktory nenapadlo, že zanedlouho přijde doba, kdy budou chtít sexovat i desetileté. Svatá prostoto! *modla* Jaga.

ladaadal*
hodnocení

0x

Nebo se můžeš vyprdnout na rady doktorky a bláboly nějakých rádců. Prostě začni a za pět, deset let v čekárně na chemoterapii popřemýšlej, jaký to tenkrát v patnácti bylo poprvé. Bohužel v té době už si to ani nebudeš pamatovat, protože po rakovině budeš mít takový vzhled, že si o tebe chlap ani kolo neopře, ale za to těch pár měsíců dřívějšího sexu přece stojí, že...

lidus*
hodnocení

0x

vitalia.cz/... Změny v platbě r. 2012.

Kam tak strašně chvátáte? Sice nepatřím zrovna k těm co to tak dramatizují a vidím hlavně zájem farmaceutických firem co nutně chtějí vakcínu prodat (tím nechci říct, že očkování je špatně) ale dřív se neočkovalo a já ve svém okolí neznám jedinou osobu co by nemoc prodělala. Pokud do vás matka chce investovat, buďte ráda a se sexuálním životem půl roku počkejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]