Nejste přihlášen/a.
To, co řekneš doktorce o svém panenství, nebude mít váhu. Měla by tě tak jako tak vyšetřit a to zjistí hned, jestli jsi lhala nebo ne. Pokud to bude před tvými 15-tinami, tak mám obavu, že to bude muset minimálně říct tvojí matce a snad dokonce i nahlásit na policii. Takže si na to dej bacha. Očkováním nic nepokazíš. Já si čípek prodělala hodně brzy a kdyby byla vakcína dostupná tehdy, šla bych do ní. A jak už bylo řečeno výše... sex ti neuteče. Užívej si toho, že jsi ještě "dítě". Se sexem přicházejí další starosti a obavy... a to člověk dospěje ze dne na den.
A víte vůbec, jaká rizika s sebou nese sex? Není to jen zábava, o které budete vykládat kamarádům, jak už "to" máte za sebou, abyste je ohromili.
Očkování ti jednou může zachránit život. Jen hlupák by vyměnit možnost být chráněný za to, že si zasexuje o půl roku dřív. Navíc, pokud tě tvůj přítel tak moc miluje, tak to bude on, kdo bude souhlasit, že počkáte.
A otom to je,kašlat na všechny,užít si a potom nadávat že jsou doktoři neschopní.Asi je to tím že je to zadarmo.
Zadarmo to právě není,to je ten problém. Mamka čeká na akci třetí injekce zdarma,kdyby to bylo zadarmo,tak to tak neřeším:D
Souhlasím s Děsem.Nejsem nepřející svíčková bába, ale vidím, že život je stále rychlejší a co my děvčata jsme řešily v devatenácti, dneska se řeší ani ne v patnácti. A přesto mohu napsat, že mi nic neuteklo.
Myslím, že očkování by bylo účinnější, pokud ještě děvče nežije intimním životem. I proto se aplikuje tak mladým pacientkám. Jenže chudáky doktory nenapadlo, že zanedlouho přijde doba, kdy budou chtít sexovat i desetileté. Svatá prostoto! Jaga.
Nebo se můžeš vyprdnout na rady doktorky a bláboly nějakých rádců. Prostě začni a za pět, deset let v čekárně na chemoterapii popřemýšlej, jaký to tenkrát v patnácti bylo poprvé. Bohužel v té době už si to ani nebudeš pamatovat, protože po rakovině budeš mít takový vzhled, že si o tebe chlap ani kolo neopře, ale za to těch pár měsíců dřívějšího sexu přece stojí, že...
vitalia.cz/... Změny v platbě r. 2012.
Kam tak strašně chvátáte? Sice nepatřím zrovna k těm co to tak dramatizují a vidím hlavně zájem farmaceutických firem co nutně chtějí vakcínu prodat (tím nechci říct, že očkování je špatně) ale dřív se neočkovalo a já ve svém okolí neznám jedinou osobu co by nemoc prodělala. Pokud do vás matka chce investovat, buďte ráda a se sexuálním životem půl roku počkejte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.