Nejste přihlášen/a.
Vystačím?
Mám problém, a ten je že nevím jestli jsem dostatečná pro kluky. Zkrátka potřebuju vědět jestli jsem sexy nebo ne. A je to z toho důvodu že si připadám jako ošklivá ropucha mezi rozkošnými koťátky. Moje bývalá kamarádka teď do školy začala nosit strašně sexy oblečení - nebo aspoň strašně těsné, a moje kamarádky to po ní kopírují. Asi si myslí bůh ví co že jsou strašně sexy! Mezi tím když nosím normální džíny, a sem tam nějakou tu sukni s elasťáky, připadám si divně. Že jsou kolem mě jak nějaký modelky a já jak nějaká... Prostě mi příde že pro kluky nestačím. Že když si nevezmu na sebe nebo ze sebe neudělám něco ,,Fashion tak pro ně neexistuju. I když mám skoro nejlepší průměr ze třídy, začala jsem nosit brýle a rovnátka, a jsem štíhlá nestačí to.
Moje otázka zní:
Jak se pro kluky mám zviditelnit? (nechci kopírovat těsné oblečení budou si o mě říkat že kopíruju víc než kdo jiný)
Jsem sexy? (nebo aspoň jak to poznám)
Asi to tak neberete, ale víc sexy než všechny tyhle vyjmenované povrchní věci může být osobnost, charisma, vystupování, výraz obličeje a očí a celkový dojem. Jestli u toho na sobě máte sukni nebo tepláky je jedno.
Je normální, že puberťáci chtějí vidět prsa ven, zadek v minisukni atd atd. V omhle věku je nic jiného moc nezajímá. Teprve s věkem přijdou na to, že super holka pro vztah možná nebude ta, která pouze dává na odiv nacpaný výstřih. A koukající prsa i málem zadek není sexy, je to laciné, zvlášť u velmi mladých holek.
Já třeba celý svůj dosavadní život nosím trička, mikiny, rifle, občas sukni nebo šaty. A? Kdybych se navlíkla do ultramoderních hadříků, co teď "letí", vypadala bych směšně. Proč? protože jsem sportovní typ, a nikdy jednomu člověku nesedne všechno oblečení. A každá holka je sexy v nečem jiném, ale hlavně v tom, v čem se cítí dobře (samozřejmě to nesmí být odrbané tepláky a vytahané tričko).
Buď hlavně svá, nikoho nekopíruj a usmívej se. Možná to nezabere na ty vaše puberťáky, ale nějaký fajn kluk se najde.
Ahoj, já jsem holka a nemůžu mluvit za kluky, ale jedno ti povím: Můj přítel mi řekl, že já jsem ho ohromila tím, že jsem byla jiná než všechny ostatní holky, že jsem byla (a snad i teď jsem) normální. Že se mu to na mně líbí nejvíc, dokázala jsem si ze sebe udělat srandu... Já chodím už několik let v oblečení elegantním, takže kalhoty nebo sukni, halenku, sáčko, košili, doma sportovně. Myslím si o sobě, že nejsem nijaká extra modelka, ale ani ne šeredná a vzít si na sebe občas (ne každý den) něco sexy, abych si třeba na ten den zvýšila sebevědomí, mi nevadí. Doma mi nedělá problém chodit i třeba v teplácích (samozřejmě asi ne v nějakých o 6 čísel větších převázaných šňůrou na prádlo :D ). Já svůj styl mám ráda a docela se za mnou i chlapi otáčejí, takže si myslím, že to není jen o sexy ultra mini sukýnkách, ale o tom jak umíš svůj styl podat a "prodat". Hlavně být sama sebou, nedívat se na ostatní holky... A kluci, kteří za to stojí a mají alespoň něco v hlavě, tak dají přednost normální holce než zmalované blbce v minišatech s obřím výstřihem, neříkám, že se jim tyhle holky nelíbí, ale pro život si je nezvolí... Hodně štěstí...
* normální holce s mozkem... (pardon, vypadla mi dvě slovíčka)
Důležité je to, co ze sebe člověk vyzařuje a jak působí na své okolí. Když se člověk cítí dobře sám, cítí se v jeho blízkosti dobře mnohdy i ostatní. Zaujměte svým postojem, názorama, prostě povahou. A jak poznáte, že jste sexy? Až se Vám budou chlapci/muži namísto do očí, dívat do výstřihu. Pak pro ně možná budete sexy, ale je otázka je, zda Vám to přinese uspokojení. Sexy můžete mít i chůzi, přitažlivá se můžete stát pro své okolí svým přátelstvím a ochotou...Pořád je co zlepšovat, ale dělejte to pro svůj vlastní pocit, ne pro druhé. Brýle se dnes dají pořídit slušivé a nehyzdí člověka. A rovnátka jsou jen dočasná. Odměnou Vám bude pěkný chrup. Alespoň je vidět, že pro sebe něco děláte. Oblečení noste takové, jaké se Vám líbí a v jakém se dobře cítíte. Jednou pro někoho budete sexy a dostatečná taková, jaká jste, nebojte se!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.