Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mu to říct, že se mi líbí?

Od: petrap* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, chci se zeptat, jak mám klukovi naznačit, že se mi líbí, nebo prostě že jsem do něho tak trochu zamilovaná? :D přijde mi blbý za ním jít a jen tak mu to říct, bojím se toho, co mi na to řekne on... díky :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Prostě mu nedopatřením sáhni na ruku. Ostatní nech osudu, každopádně budeš vědět, na čem jsi... ;)

hodnocení

0x

Ahoj, když se bojíte naznačovat, tak mu napište dopis. Na papíře se více otevřete a uvidíte, jak na to potom zareaguje on. Jinak si zadejte toto téma do zdejšího vyhledávání a pročtěte si diskuze, které zde na toto téma již proběhly. Jistě i tam nějaká rada na Vás již čeká.

jakubd*
hodnocení

0x

Souhlasím se strejcem... oťukávat ho, sáhnout na ruku atd. :)

askmenow*
hodnocení

0x

Ahoj, proč mu to rovnou takhle říkat? nevím, jak a odkud se znáte, ale co se s ním domluvit a zajít třeba na kafe... a prostě chovat se tak, aby bylo jasné, že je ti sympatický. uvidíš, jak se chová on, což je výhoda... a podle toho můžeš ubírat nebo přidávatt na "plynu".

krkovicka*
hodnocení

0x
Když se bojíte mu něco říct tak je tady každá rada drahá.Kluci mají rádi holky v nesnázích.Dokazují si tím své ego.Poproste ho o radu nebo o vyreseni problemu. Doučování apod.Jste hergot žena tak využijte ženské zbraně :)
Z toho by se potom už dalo vycházet.Hodně štěstí přeji.
doplněno 07.05.12 06:09: Dopis ne.Jestli jste mu lhostejná tak by toho náležitě využil.Doma ale na papír si přepište dialog s ním.to hodně pomůže ostychavosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]