Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhlazující gel proti celulititě - funguje?

Od: lindaf* odpovědí: 5 změna:

lekarna.cz/...

Dobre odpoledne, myslite ze by to mohlo fungovat? Chtela bych trosku zpevnit stehna a bricho (ale abych nevyhodila zbytecne penize, nevim no...) ... prijde mi ze uz mi na stehnech leze celulitida... piste prosim sve nazory... dekuji ;)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

2x

Osobně si myslím, že zpevňování těla a zbavování se celulitidy jakýmikoli krémy je nesmysl, tenn problém není jen v kůži, takže péče jeon o kůži prostě nikdy nemůže fungovat.

hodnocení

1x

dokud budete mazat bude zpevňovat, jak přestanete jste zpět... nepomáhá proti celulititě, jen opravdu zpevňuje kůži jako takovou.

krkovicka*
hodnocení

0x
Jestliže jde o zpevnění tak ano.Mám ale zkušenost s Dove.Po koupeli kdy je pokožka vlacna stačí jen kapku a rozetrit.
Hned si ale nemyslete že za vás to bude hubnout ,nebo tak nějak:) to už si musíte pomoct sama.
doplněno 06.05.12 16:47: Je jich celá řada ,gely,sprchovy gely,krémy...já používám tenhle srovnanicen.cz/...
lindaf*
hodnocení

no ja ani hubnout nejak nepotrebuji, ale zpevneni, ja mam BMI 19,8 jenze mi prijde ze mam uz pomerancocou kuzi a i cvicim uz 2 mesice a nic... a jeste asi mi to nemuze nic udelt kdybyhc s tim nemazala celulitidu, ale treba i bricho, kde chci jen zpevnit? ;) jinak moc dekuji za nazory :)

hodnocení

0x

Nejlepší je,nespoléhat na zázračné prostředky,léky a věřit,že to udělají za vás.Moje rada:změna životního stylu,to znamená úprava jídelníčku,nejlépe s dobrým výživovým poradcem.Pravidelný pohyb a krém po pravidelném sprchování.Pokud tyto tři věci nastavíte tak,že je budete schopna trvale a ráda dodržovat,budete koukat,jak se vám figura změní,samozřejmě k lepšímu*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]