Nejste přihlášen/a.
Ahojte, chtela bych se svym synem (11 let) zajit ke kadernici. Premyslim jak ho dat ostrihat. Je docela horko, mozna by nebylo nejhorsi treba strojkem uplne dohola. Naposled byl ostrihan nekdy v lednu, nyni ma tedy polodlouhe vlasy. Muzete mi pripadne poradit? Jak davate strihat sve kluciny?
Dekuji za pomoc
Teď dohola ne! Musel by neustále nosit čepici nebo natřenou hlavu krémem s filtrem. Slunko je mrcha.
Myslela jsem, ze lepe dohola ted nez treba primo v lete, kdyz je slunicko jeste silnejsi. Do leta by klukovi vlasky snad jeste kousicek podrostli.
Zdravím Markétko,pěkný klučičí střih je vzadu strojkem,kolem uší také,a vepředu nechat patku nebo takovou jaoby čupřinu,zkrátka delší,rozumíte,že?
Těžká rada - nepíšete ani, jestli má synátor vlasy rovné, zvlněné či kudrnaté...
Ale v tomhle věku už bych to nechal především na jeho volbě, aby se cítil dobře. Samozřejmě bych si ponechal právo veta, kdyby zvolil třeba číro nebo zelenou barvu.
Omlouvam se, zapomnela jsem doplnit jake ma syn vlasy Ma je hnede rovne, jemne zvlnene u konce. Kdyz jsem se ho ptala jak by je chtel ostrihat, sam nevedel, ale nejradej by se nestrihal vubec... Myslim, ze je mu to docela jedno.
V tomhle horku se hodne poti, uplne dohola mi tedy prislo jako dobry napad... Taky bych chtela aby je mel o kousek hustejsi...
Se strihanim ale klidne nejaky tyden-dva pockame, aby se pocasicko ustalilo
No, nevím, s tím dohola. Ale pokud má teď dlouhé vlasy, tak si myslím, že by to byl až moc velký extrém.
Zkuste se se synem podívat na obrázky jednotlivých účesů, určitě se mu nějaký k jeho typu vlasů zalíbí - např. svetucesu.com/...
Ahoj, já sama svému synovi hlavu vyholuji na každé léto (12 let). V horku je to skutečně velmi praktický sestřih, kdy se nemusí tolik trápit pocením a vypadá svěže. Také už nemá lupy jako dřív, protože pokožka si může volně dýchat a slunce jí také dělá dobře. Takže každoročně od června do srpna beru do ruky mašinku a jednou týdně úplně dohola
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.