Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky uces pro kluka (11 let)?

Od: marketa33 odpovědí: 14 změna:

Ahojte, chtela bych se svym synem (11 let) zajit ke kadernici. Premyslim jak ho dat ostrihat. Je docela horko, mozna by nebylo nejhorsi treba strojkem uplne dohola. Naposled byl ostrihan nekdy v lednu, nyni ma tedy polodlouhe vlasy. Muzete mi pripadne poradit? Jak davate strihat sve kluciny?

Dekuji za pomoc :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Co aby si účes zvolil sám? samozřejmě s Vaším souhlasem :)

hodnocení

1x

Teď dohola ne! Musel by neustále nosit čepici nebo natřenou hlavu krémem s filtrem. Slunko je mrcha. *hej*

marketa33
hodnocení

Myslela jsem, ze lepe dohola ted nez treba primo v lete, kdyz je slunicko jeste silnejsi. Do leta by klukovi vlasky snad jeste kousicek podrostli.

poiu*

I když bude mít velmi krátké vlasy, tak se mu pokožka může spálit (zejména pokud pojedete na dovolenou na jih).

poiu*
hodnocení

0x

Zdravím, dneškem ale horko končí!

hodnocení

0x

Zdravím Markétko,pěkný klučičí střih je vzadu strojkem,kolem uší také,a vepředu nechat patku nebo takovou jaoby čupřinu,zkrátka delší,rozumíte,že?;)

mowla*
hodnocení

0x

Tak do 3-4 let byl prvorozený ´maminčino princátko´ - dlouhé světlé vlásky... Pak si vzal příklad ze mne a chtěl dohola... No a tak od 8 osmi si se schválením na hlavě dělá co chce... Momentálně dredy...

:-D

hop®
hodnocení

0x

Těžká rada - nepíšete ani, jestli má synátor vlasy rovné, zvlněné či kudrnaté...

Ale v tomhle věku už bych to nechal především na jeho volbě, aby se cítil dobře. Samozřejmě bych si ponechal právo veta, kdyby zvolil třeba číro nebo zelenou barvu. :)

marketa33
hodnocení

Omlouvam se, zapomnela jsem doplnit jake ma syn vlasy :) Ma je hnede rovne, jemne zvlnene u konce. Kdyz jsem se ho ptala jak by je chtel ostrihat, sam nevedel, ale nejradej by se nestrihal vubec... Myslim, ze je mu to docela jedno.

V tomhle horku se hodne poti, uplne dohola mi tedy prislo jako dobry napad... Taky bych chtela aby je mel o kousek hustejsi...

Se strihanim ale klidne nejaky tyden-dva pockame, aby se pocasicko ustalilo ;)

poiu*

No, nevím, s tím dohola. *nevi* Ale pokud má teď dlouhé vlasy, tak si myslím, že by to byl až moc velký extrém.

Zkuste se se synem podívat na obrázky jednotlivých účesů, určitě se mu nějaký k jeho typu vlasů zalíbí - např. svetucesu.com/...

mamca2
hodnocení

0x
Markéto, když ne úplně dohola, co třeba alespoň strojkem na délku 3-6 mm? Kdybyste chtěla aby Váš syn měl hustější vlasy, stříhaní strojkem by mohlo pomoct...
poiu*

Mamčo, stříhání nemá žádný vliv na hustotu či kvalitu vlasů.

askmenow*
hodnocení

0x

V jedenácti určitě nechte syna vybrat si účes samotného.

doplněno 04.05.12 19:23:

Navíc, pokud se mu pokožka hlavy spálí/bude mu v dlouhých vlasech vedro/někdo se mu bude za účes smát, bude to brát úplně jinak, když to bude něco, co chce on, než když je to něco,c o chce jeho máma.

paja38
hodnocení

0x

Ahoj, já sama svému synovi hlavu vyholuji na každé léto (12 let). V horku je to skutečně velmi praktický sestřih, kdy se nemusí tolik trápit pocením a vypadá svěže. Také už nemá lupy jako dřív, protože pokožka si může volně dýchat a slunce jí také dělá dobře. Takže každoročně od června do srpna beru do ruky mašinku a jednou týdně úplně dohola :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]