Nejste přihlášen/a.
Při rekonstrukci koupelny dáváme bidet. Mám ale dilema. Je lepší instalovat na bidet klasickou bidetovou baterii, nebo normální umyvadlovou s bidetovou sprškou? S tou sprškou se mi zdá praktičtější. Prosím poradit co bude lepší
No ja jsem pri rekonstrukci koupelny koupil bidet primo na toaletu a nemuzu si to vynachvalit. Koupil jsem zde wckomfort.cz/... a je to hrozne prima zarizeni. Ma dalkove ovladani, cenove mi prislo velmi dobre (ve srovnani s konkurenci) a je to opravdu velice prijemne a prakticke zaroven. Proste mi uz opravdu prijde normalni si v dnesni dobe zadek mit vodou, nez ho drhnout do sucha stohama papiru...
Nejlespi by bylo si oboji nekde vyzkouset a pak se rozhodnout. Protoze jen po vyzkouseni zjistite klady i zapory. My mame kvuli mistu bidetovou sprsku u WC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.