Nejste přihlášen/a.
Dobry vecer prosim vas zajimalo by me... jake pohlavni nemoci by se ''teoreticky' dali chytit treba na zachode ve skole nebo tak... dekuji
Prkénko a mísa, to jsou jasné věci. Ale všimli jste si splachovadel? Tedy držátka špagátu, kterým se splachuje? Tlačítka na nádržce? Kachličky, na kterou je třeba zatlačit? To je nemlich to samé co prkénko. Co ten, kdo spláchnul měl v ruce před splachováním?
Chtělo by to splachovadla na šlápnutí!
pb, svatá pravda! To bychom se nemuseli vůbec narodit. Bylo by to nejbezpečnější :D
A co klika? Ja bych to neresila, snad ma clovek nejakou imunitu. Nebo at se prihlasi ten, kdo se prokazatelne nakazil pohlavni chorobou pouhym pobytem na WC. Jeden sexuolog rikal, ze nakazit se na WC pohlavni chorobou nejde, ale ze pro klid v rodine tuto moznost druhemu z partneru klidne odprisahne.
Přesně z tohodle důvodu používám prsty normální a když je pak potřeba, mám přece ten čistej malíček :D
Čudly na přechodech sou zlo, co když to někdo namatlá antraxem nebo něčím takým a každej přijde a hrábne si na to?
Podle odborných názorů, je možné získat některé pohlavní choroby i na prkénku na WC. Kapavka, syfilis - viry i bakterie přežívají krátkou dobu a potřebují k přenosu určité podmínky. Mimo pohlavní choroby, zde můžeme získat běžnou infekci kůže, streptokoka nebo stafylokoka. Je i jisté riziko kožní plísně. Důležité je, při příchodu i odchodu z WC, si umýt ruce, ( použít mýdlo) protože, kliky a tlačítko na splachování WC, mají daleko více bakterii, než prkénko na WC.
Zdravím, z veřejného prkénka (škola, jídelna, nádraží...), se dají chytnout třeba chlamydie, pokud si někdo nakažený před Vámi na prkénko sedl...
Jo a pak si damy na verejnem WC nechteji na prkenko sednout a tak ty zachody vypadaji, jak vypadaji. Ja tedy nevim, jake ma kdo zvyklosti, ale neprijde mi normalni otirat si genitalie o prkenko. A neverim tomu, ze kdyz usedne nekdo nakazeny, tedy se dotkne prkenka stehny a pak usedne nekdo nenakazeny, tedy se opet dotkne prkenka stehny, tak se nemoc prenese. To abychom se bali lidem podat ruku, drzet se v tramvaji, otevrit si dvere ve vereje budove, nakoupit si pecivo, shnout na penize...
Já si také nesedám, protože jsem si prošla dlouhou léčbou ženských potíží a je zbytečný hazard. A nezapomeňte, že ne každý člověk si sedá na mísu tak, aby ji celou zaplnit. Spousta žen si sedá jen tak na krajíček a pak se opravdu těmi genitáliemi otře. Záleží také, jak moc je člověk vnímavý a jakou má imunitu. Ovšem na penězích, klikách apod. je daleko více bakterií, než na tom prkénku
Nevařím z vody, ale hlavně z vyjádření lékařů, co mě léčili. A těm věřím o dost více, než různým babským povídačkám...
V Turecku na letištích na WC, mají nad záchodem na stěně, sadu jednopoužitelných povlaků na prkénko.
doplněno 02.05.12 13:01:Na toaletách, je dobré vždy používat toaletní papír, nebo ubrousek, jak na splachování WC, pouštění vody, otevírání dveří. Končit umytím rukou mýdlem, nesušit pod větrákem.
Na WC na úrovni s hygienou možná nic:
Jedno WC nečekaně (a za 10 Kč)kromě toaletního papíru vydá také to papírové okruží na mísu na sednutí. Príma WC je v Německu za 0,5 Euro, kde při splachování se ten papírový povlak mění po zmáčknutí splachovacího tlačítka. Celé se to začne točit, hraje tam hudba, WC voní na lístek dostanete slevu v občerstvení...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.