Nejste přihlášen/a.
Holky, zdědila jsem po příbuzné kožešinové čepice (vůbec nevím, z jakého zvířete) a kožichy Bonekan (umělý kožich) a Etrifín (mělo by to být z jehnětem). Je to o pět čísel menší velikost a fakt nevím, co s tím. Vykupují to někde? Dát to přešít je nákladné a asi by z toho byla maximálně vesta Díky za rady!
Zkuste to nabídnout přes bazar. Jak jsem koukala, je tam nabídek víc - např.: bundy-kabat.sbazar.cz/... Ale nevím, nevím, jestli se vrátí móda pravých kožichů. Já sama mám doma dva - celkem byly dřív slušně hodnocené - bizam a beran - velur. Taťka byl kožešník a jenom si je nechávám spíš jako památku na něho. Sám je šil. To bylo někdy v šedesátých letech. Ten bonekan - to je umělina a nemá celkem žádnou hodnotu. Snad jen jak říkáte udělat z toho vestu a nebo kočku na záda.
I když ta umělina by moc nehřála. Ale tenkrát to byl také hit!
Jak píše hananaj - dejte to bezdomovcům před zimou. Alespoň se zahřejou v těch jejich brlozích. Třeba i přes Armádu spásy. A nebo skutečně je nechte u kontejneru. Babi se v hrobě neobrátí. Pochopila by to. Aby to ještě nepřilákalo moly. Já se chystám z velurového kožichu zkusit udělat předložku před postel. Jinak ho navléknou mladí, když je opravdový mráz a hází sníh.
No to je právě to- nabízela jsem už jiné oblečení přes bazar a nechtěl to nikdo ani zadarmo a kdo dneska (kromě Rusek) koupí kožich ale věřím, že kdybych to zenechala u kontejneru, tak to zmizí hned. Jenže to by se babi obrátila v hrobě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.