Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potíže s kožichem

Od: psipacka* odpovědí: 8 změna:

Holky, zdědila jsem po příbuzné kožešinové čepice (vůbec nevím, z jakého zvířete) a kožichy Bonekan (umělý kožich) a Etrifín (mělo by to být z jehnětem). Je to o pět čísel menší velikost a fakt nevím, co s tím. Vykupují to někde? Dát to přešít je nákladné a asi by z toho byla maximálně vesta :( Díky za rady!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Zkuste to nabídnout přes bazar. Jak jsem koukala, je tam nabídek víc - např.: bundy-kabat.sbazar.cz/... Ale nevím, nevím, jestli se vrátí móda pravých kožichů. Já sama mám doma dva - celkem byly dřív slušně hodnocené - bizam a beran - velur. Taťka byl kožešník a jenom si je nechávám spíš jako památku na něho. *plac* Sám je šil. To bylo někdy v šedesátých letech. Ten bonekan - to je umělina a nemá celkem žádnou hodnotu. Snad jen jak říkáte udělat z toho vestu a nebo kočku na záda. *smich* I když ta umělina by moc nehřála. Ale tenkrát to byl také hit!

doplněno 01.05.12 19:22:

Jak píše hananaj - dejte to bezdomovcům před zimou. Alespoň se zahřejou v těch jejich brlozích. Třeba i přes Armádu spásy. A nebo skutečně je nechte u kontejneru. Babi se v hrobě neobrátí.*stop* Pochopila by to. Aby to ještě nepřilákalo moly. Já se chystám z velurového kožichu zkusit udělat předložku před postel. Jinak ho navléknou mladí, když je opravdový mráz a hází sníh.

psipacka*
hodnocení

No to je právě to- nabízela jsem už jiné oblečení přes bazar a nechtěl to nikdo ani zadarmo a kdo dneska (kromě Rusek) koupí kožich :( ale věřím, že kdybych to zenechala u kontejneru, tak to zmizí hned. Jenže to by se babi obrátila v hrobě :(

hahanaj*

měla jsem semišák s beranem byl krásný šedý elegantní ve své době stál 12 tis. nyní jsem ho prodala za 200kč, jen proto abych ho nemusela hodit do popelnice , byla jsem ráda že ještě někomu poslouží /byl opravdu jako nový

hodnocení

2x

To co je pravá kožešina, tak bych udělala polštářek. Jen to co je pěkné a zdravé.

askmenow*
hodnocení

1x

Navrhuji zkusit si pronajmout stánek na bleším trhu, třeba ještě s někým dohromady. Teď o víkendu byl velký blešák na Míráku (v Praze) a kožichy si dámy zkoušely i přes vedro o sto šest.

hahanaj*
hodnocení

0x

já bych to donesla do armády spásy - pro potřebné

psipacka*
hodnocení

Možná to opravdu bude jediná možnost :( ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]