Nejste přihlášen/a.
Šance je vždycky... ale upřímně řečeno, takovýmito trapnými dětskými hrami, že jako zavoláte jako někdo jiný a vyzvídáte, jsi v jeho očích možná trochu klesla, protože jsi ukázala velké dětinství.
Záleží, kolik je jemu a kolik tobě. Dva roky nehrají roli, pokud je jednomu dvacet a druhému osmnáct, ale třeba čtrnáct a dvanáct už jsou dva zcela odlišné světy.
Když jste se přiznaly, jak reagoval? A řekl ti, že máš přijet, nebo za ním jedeš z vlastní iniciativy?
Když ti řekl, že máš přijet, tak má zájem, to je dobré Možná má strach, že jsi moc mladá, že se mu třeba kamarádi budou smát (to dělávají), no a upřímně, spousta kluků spěchá na sex. Tobě je 14, takže bude muset ještě nějakou dobu počkat, a třeba i toho se bojí.
Každopádně, na nic si nehraj a chovej se normálně, usmívej se (ale puberťácky se nehihněj). Tím si ho nejlépe získáš
Lorinko, z Vašeho příspěvku se toho nedá moc poznat. Záleží hodně na tom, jak na něj zapůsobíte, jak se bude ve Vaší blízkosti cítit atd. Jestli u něj budete mít šanci, záleží jen a jen na Vás a vašem chování. Takže buďte upřímná, přátelská, usměvavá a vyjadřujte se slušně. Věřím, že to ocení a tu šanci Vám dá. Třeba zatím jen jako kamarádce, ale i to je hodně, protože se obyčejně nekamarádíme s každým. A od toho už je třeba jen krůček k dalším citům. Takže si to nepokažte a držím palce.
doplněno 01.05.12 11:47: Není zač.
Milá Lori, chováš se opravdu jako děcko. Jen děti si lásku představují jako mlžení, vyptávání, chichotání, skrývání se, konspiraci. A kluci, zvláště pokud jsou už trochu zralejší, tohle dívčí pištění a schovávání opravdu nemají rádi.
Znám to podle sebe, v sedmičce jsem se "zamilovala na celý život" a chovala se podobně jako Ty. Samozřejmě, ani si mě nevšiml, zbyla jen trapná vzpomínka. Kamarádky věděly, že se mi líbí a smály se mi pak.
Nejlepší bude, když to necháš tak, budeš se věnovat učení a na chlapce myslet až když trochu víc duševně dozraješ. Kdy nebudeš mít potřebu vydávat se za nějakou Míšu Vrbovou, či třeba Anču Vopičkovou - to bývá hrozně trapné. Získáš jiný rozhled, jiný přístup k opačnému pohlaví a začneš být normální a férové děvče, které si na nikoho nehraje. A uvidíš, kluci Tě pak budou brát jako prima holčinu. Dej tomu pár roků čas a uvidíš, že jednou mi dáš za pravdu. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.