Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Začínám s gelovými nehty

Od: gilmorka31* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den četla jsem tady hodně článku jak začít a co vše potřebuji. Mám přece jen dotaz...Budu používat jednofázový gel. Jestli vše dobře chápu tak nejdřív očistím nehet čističem...opiluji...opět čistič...nalepím tip...použiju primer a ten nechám zaschnout jen na vzduchu. pak nanesu jednofázový gel...uv lampa...a co dál...opět opiluji? nebo dám hned druhou vrstvu gelu? prosím o odpověd děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eleanor*
hodnocení

0x
Ahoj,já si sice sama nehty nedělám,ale moje manikérka mi dá 1fázi gelu a pak už rozhodně ho nepiluj,a po 1 fázi dává francii,bílej gel,který nechá zaschnout pod uv a pak 3 fázi a je to,a nebo ještě před 3 fázi můžeš dát zdobení.

petruse22*
hodnocení

0x

Dobrý den,

také používám jednofázový gel. Když dělám nové nehty, tak nejdříve opiluji vlastní nehet, pak ho očistím Cleanerem, nanesu první vrstvu gelu, dám zapéct. Potom otřu znovu čističem a nanesu francii, opět zapéct. Potom buď nanesu druhou vrstvu nebo předtím ještě zdobení. Potom dopilovat do požadovaného tvaru. A s tipy je to to samé, akorát umělý tip by se neměl už přetírat čističem, takže jeno nalepit, přebrousit přechod a štětcem oprášit vzniklý prach a pak nanášet gel.

janie*
A hlavně pamatovat že primer je jen na vlastní nehet a nepatří na tip...takže pod tipem bude primer, ale na něj už ne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]