Nejste přihlášen/a.
Zdravim, už několikrát jsem slyšela o příznivých účincích jablečného octa. chci si ho dnes koupit, ale nenašla jsem plně přesně jak často a kolik se má pít. Našla jsem akorát buď polévková lžíce před snídaní a nebo 2-3x denně před jídlem, ale přišlo mi to málo. Možná to tak není Taky se chci zeptat, jestli s tím máte někdo zkušenosti?
Tady jsem se dočetla, že je to bezvadný na akné :D ale to se spíš asi "postižené" místo natírá ne?
Děkuji
Můj názor na užívání jablečného octa. Domnívám se, že užívání jablečného octa přímo na lačno, není dobré. Není to dobré, jak pro střeva, nebo pro vnitřnosti. Když chcete užívat jablečný ocet, můžete si udělat pití z jablečného octa. Příkladně si dejte do 1 litru vody, asi tři lžíce octa a mírně si pití přislaďte. Pití musí být příjemný. Můžete si dělat s jablečným octem i okurky _ salát apod. Tím si nepoškodíte zdraví. Jen můj názor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.