Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Polotrička Lacoste

Od: d odpovědí: 3 změna:
Dobry den, mohu se zeptat jak pečovat o polotrička Lacoste? Při nákupu jsem dostala informační leták ale ten jsem nedopatřením vyhodila... Nerada bych si je zničila... Jedna ma kamarádka takhle dala polotričko do pračky a ono se scvrklo,nechci aby se mi stalo to samé :) Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Kamarádce se to stalo pravděpodobně proto, že prala na příliš vysokou teplotu. Já dávám teplotu na 40 stupňů, nedávám aviváž a trička jsou netknutá a naprosto v pořádku.

askmenow*
hodnocení

0x

Zkuste si zítra zatelefonovat do prodejny, kde jste nakupovala, pokud prodavačka nebude prudička, měla by vám ochotně do telefonu pokyny z letáčku přečíst :)

myse*
hodnocení

0x

prát max. na 40 stupnů, lépe naruby - barva déle vydrží...

dávat pozor aby nepustilo něco jiného výrazně barevného (červená, černá modrá...)

dávat pozor na sušičku - sušit na nízhkou teplotu... (já suším raději klasicky na šňůře)

¨jinak nic speciálního netřeba...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]