Nejste přihlášen/a.
Ahoj je mi 14 let a mám menstruaci a už nechci používat vložky ale tompony a moc se tho bojím protože nvím kam ho zavést a bojím se abych si neprotrhla panenskou blánu nebo si to nestrčila kam nemám poradte já se tho celkem bojím ! :-o
Ahoj Selenko. Pokud chceš tampony vyzkoušet, doporučuji si koupit tampony "mini". Ty jsou nejmenší a pro snadnější zavedení použít trochu lubrikačního gelu. Důležité je být uvolněná při zavádění. Ono to chce trošku cviku, než se to naučíš zavést správně a bez problémů. I když jsou i ženy, kterým tampon nevyhovuje. Podívej se do této diskuze pro více informací.
www.poradte.cz/nejen-pro.../4137-lubrikacni-gel-kdy-a-kde.html
doplněno 28.04.12 14:37:A když si zadáš toto téma do zdejšího vyhledávače, vyjede Ti to další diskuze, se spoustou dalších rad na toto téma, které zde proběhly.
doplněno 28.04.12 15:08:Zde je vše krásně vysvětlené a shrnuté:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.