Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolení uší z naušnic

Od: ruzenka04* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den máte některá zkušenost s bolení uší s naušnic?Když jsem byla po 2těhotná tak jsem v 7měsíci musela sundat naušnice protože mě boleli uši.Čas od času zkusím dát jiný naušnice když né zlato bolí pořád.Takže je nějaký trik jak si zvyknout nebo prostě naušnice nosit nebudu.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Pokud Vás bolí uši z náušnic, které nejsou zlaté, zřejmě máte alergii na jiné kovy. Je to celkem časté, někdo dokonce nesnese ani stříbro. Babička od přítele může nosit jen jedny náušnice, své zlaté, a i z jiných zlatých ji uši bolí a natékají.

Na alergii se zvyknout nedá, noste tedy pouze náušnice, co Vám vyhovují.

ruzenka04*
hodnocení

Naposledy a kdý jsem sundala kvůli bolení bylo právě zlato.Ale píšete že babi může nosit jen jedny tak zkusím viměnit za klasiku.Mám totiž všechny ty na šroubek.Zkusím klasiku a možná co jsem nezkusila je chyrurgická ocel.Včerá jsem tam šupla bižu a vydržela jsem přes noc a půl dne.

hahanaj*
hodnocení

0x

také jiné než zlaté nosit nemohu - prostě ty kovy/ nikl a pod./ tělo nesnese

lidus*
hodnocení

0x

Nenosím žádné naušnice, uši mně bolely i se zlata, nejen lalůček ale prostě celý boltec. Dlouho jsem nevěřila, že je to naušnicemi.

krkovicka*
hodnocení

0x
Náušnice nenosí už 5let.stejný problém.Uši smodraji,bolí a říkám vždy že to musím vydržet.Bohužel jsem ovesena stříbrem a stříbrné náušnice nemohu nosit.Tak nevím kde je chyba.
doplněno 26.04.12 19:14: Předtím mi nedělala problém ani bizuterie.
ruzenka04*
hodnocení

No jo přesně.taky mě neboleli ani z bižu.Posledních několik let jsem měla zlato.A dobrý a najednou šup a uši boleli.Včerá po letech jsem zkusila šupnout bižu a vydržela jsem večer noc a půl dne a už je mám sundaný.Dcerka má 3 roky a pořád se ptá proč má naušnice a já ne tak ji to vysvětluju a asi to nechápe.Tak jsem si řekla zkusím si dát dcerka si mě prohlížela a měla radost že mám taky naušnice.Ale nejde to.Tak že asi to vzám a budu prostě bez naušnic.
krkovicka*
Když byla dcera miminko tahala mě za kruhy.Sundal jsem je a zhruba po roce jsem je chtěla opět nosit.nešlo to.když mi táta před dvěma lety koupil k narozeninám stříbrné náušnice ,říkal že to musím vydržet ,bylo mu líto že je nenosim.Tak já držela.Betadinem promazla hroty,pichla a po 15minutách mi ucho fialové.Držela jsem tedy.Po hodině pálení,svědění,šla jsem s nima spát.Říkám si že si zvyknu.Uprostřed noci už jsem jsem je musela sundat.Ještě dva dny jsem měla obr uši,na omak tekl hnis...Prostě nevím .je mi to líto protože na trhu jsou krasne bizuterie náušnice.prostě cokoliv co projede dirkou tak pálí.Přitom s kovem nemám jinde problém.propichuji je průběžně.aby dírky nesrostly.

hodnocení

0x

Jen můj názor. Třeba si řeknete, že je to směšné. Nemůže to být místo, kde jsou uši propíchnuté? Z vlastní zkušenosti vím, že jsem si po letech nošení zlatých náušnic, nechala udělat dírky nové. Staré dírky se zatáhly, nejsou vidět. Nové dírky, jsou bez problémů. Důvod, proč jsem si dírky nechala udělat, byly nové náušnice. Dlouhé, ručně dělané náušnice, (materiál zlato)ale nemohla jsem je nosit. Uši byly v jednom kuse, nateklé a bolestivé. Náušnice jsem vynadala, uši nechala zahojit a po měsíci si nechala udělat dírky trochu níže. Od té doby, náušnice střídám a je vše bez problémů.

doplněno 26.04.12 21:39:

Náušnice jsem měla také od mala. Vždy jen zlaté. Nové dírky jsem si nechala dělat v 27 letech, u dětské doktorky. Bez bolesti, hned dala nové náušnice a tím bylo vše vyřízeno. Za 100,- Kč. Dírky jsem mazala lihem, asi tři dny. Náušnice jsem neměnila asi měsíc, než byla jistota, že dírky jsou zacelené.

doplněno 26.04.12 23:14:

Dírky nemáte jinde, podívejte se, jak je ušní boltec dole široký, kde mají být přesně náušnice, to nikde není dané. Někdo nosí náušnice těsně na kraji ucha, u hlavy, třeba velké kruhy. To je na každém jedinci, co se mu líbí.

ruzenka04*
hodnocení

To to je zajimavé.Co tu píšete.To by mě nenapadlo.Že by to bylo dirkama.Ale mám je od mala a vždy jsem nosila leda cos uči černé jak naušnice puštěli a nic.Pak jsem nosila střibro a pak zlato a pohoda a najednou šup a uši bolí.Ale nevím jestli bych šla do propíchnuti znovu.Ani nevím jestli by to nevypasalo blbě mít dirky trochu jinde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]