Nejste přihlášen/a.
Pokud Vás bolí uši z náušnic, které nejsou zlaté, zřejmě máte alergii na jiné kovy. Je to celkem časté, někdo dokonce nesnese ani stříbro. Babička od přítele může nosit jen jedny náušnice, své zlaté, a i z jiných zlatých ji uši bolí a natékají.
Na alergii se zvyknout nedá, noste tedy pouze náušnice, co Vám vyhovují.
Jen můj názor. Třeba si řeknete, že je to směšné. Nemůže to být místo, kde jsou uši propíchnuté? Z vlastní zkušenosti vím, že jsem si po letech nošení zlatých náušnic, nechala udělat dírky nové. Staré dírky se zatáhly, nejsou vidět. Nové dírky, jsou bez problémů. Důvod, proč jsem si dírky nechala udělat, byly nové náušnice. Dlouhé, ručně dělané náušnice, (materiál zlato)ale nemohla jsem je nosit. Uši byly v jednom kuse, nateklé a bolestivé. Náušnice jsem vynadala, uši nechala zahojit a po měsíci si nechala udělat dírky trochu níže. Od té doby, náušnice střídám a je vše bez problémů.
doplněno 26.04.12 21:39:Náušnice jsem měla také od mala. Vždy jen zlaté. Nové dírky jsem si nechala dělat v 27 letech, u dětské doktorky. Bez bolesti, hned dala nové náušnice a tím bylo vše vyřízeno. Za 100,- Kč. Dírky jsem mazala lihem, asi tři dny. Náušnice jsem neměnila asi měsíc, než byla jistota, že dírky jsou zacelené.
doplněno 26.04.12 23:14:Dírky nemáte jinde, podívejte se, jak je ušní boltec dole široký, kde mají být přesně náušnice, to nikde není dané. Někdo nosí náušnice těsně na kraji ucha, u hlavy, třeba velké kruhy. To je na každém jedinci, co se mu líbí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.