Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mam pritele o 9 let starsiho a je to poznat i na pleti. Delaji se mu "cary" na cele a ma suchou, na pohled starsi plet a kruhy pod ocima z nevyspani pri vytizeni pri zamestnani (vyrizovani hypoteky,dalkovem studiu..) .Porad mu rikam aby se nemracil,aby vrasky na cele (nebo jak to nazvat) nemel jeste hlubsi a nevypadalo to jeste hur.
Je mi jasne,ze ten rozdil videt bude,a ze starnuti nezabranim.
Chtela bych se ale zeptat, na kosmeticky pripravek, se kterym mate dobrou zkusenost, nebo cokoliv, s cim by mohl mit pritel dobre vysledky a mohl by dosahnout lepsich vysledku,kdy by na pleti bylo stari mene viditelne?
Dekuji
ač nerad, tuto otázku jsem významně promazal. Z otázky "jaký krém byste doporučili proti vráskám" někteří jedinci udělali hon na čarodějnice, že se snad má stydět ptát se na takovou věc. Nic špatného na tom nevidím. Věnujte se prosím otázkce a ne polemice nad tím, jak moc je to sobecké - mj. o tom to není.
Dobrý den. Žádný kosmetický přípravek vrásky nedokáže odstranit. Na vrásky jedině Botox-injekce. Ale je třeba uvážit, zda to stojí za ty peníze a riziko... Vím, že to myslíte dobře, ale mějte ho ráda takového, jaký je. Čas se nedá zastavit a na každém z nás se prostě podepisuje. Důležité je, že se máte rádi a to i přes ty vrásky. Kdyby se měl partner patlat povinně různými krémy apod. jistě by mu to neprospělo na psychice a to je horší, než ty vrásky. Jen můj názor.
Vašemu příteli to nevadí, že se ho pokoušíte vylepšovat? Že máte tak kritické oko? Není potichu v duši ho to mrzí? Mě by to asi velice bolelo, kdyby měl ten, koho miluji a o kom si myslím, že miluje mě, takové výhrady a návrhy k vylepšení. Asi by mi to naprosto zničilo sebevědomí. Úplně! Používáme takové rčení: Nevybírej chutě!
A to se za jeho vrásky jako stydíte, nebo jak to mám chápat? Když se Vám nelíbí jeho vrásky teď, co budete dělat třeba za deset let?
Pokud má stresy, nevyspí se a je vytížený, tak mu vrásky a unavený výraz nespraví ani kouzelník. Jakmile se hodí do pohody a stresy ubydou, obličej se většinou rozjasní a omladí, nedávno jsem to viděla v rodině. Spíše než o krémy se zajímejte o to, jak mu projasnit život, ubrat stres, pak se rozjasní i on
nesouhlasím...proti gravitaci neudělá nic. Může spát ixix hodin a stejně bude mít vrásky,,ale vrásky nemají jen starší lidé,,jsou vrásky mimické a ty by vám asi nevadily,kdyby byl mladší- - můj dojem.
I ze spaní jsou vrásky. Doporučuje se spát na zádech,,ale já bych to nevydržela. Ale on někdo má tendenci mít vrásky hluboké i v mladším věku ,je to rodové.
Ale mimikou zbytečnou si na obličeji nadělá hodně škody.
Já bych příteli poradila, aby se na vás vybodl. Pokud řešíte takovou hovadinu, jako že je o 9 let starší a že to jde vidět, tak si myslím, že v tom vztahu za moc nestojíte.
Zaprvé jste určitě hned na začátku věděla kolik mu je a šla jste do toho a měla byste to tedy tak brát. Zadruhé pokud je pro vás důležitý a máte ho skutečně ráda, tak vás ani nenapadne toto řešit. Já vypadám trošku mladší na svůj věk (30), když se nenamaluju, tak mi ani nechtějí nalít, protože vypadám ještě mladší. Manžel na svůj věk vypadá (33) a když mu přerostou vlasy a pár dní se neoholí, vypadá starší. Myslíte, že mě někdy napadlo to řešit? Že bych řekla "miláčku, běž se oholit a ostříhat a hlavně se nijak netvař, aby se ti nedělaly vrásky, protože pak vypadáš starší a je to vidět a ono je asi módní, abychom vypadali stejně staří..."?
Mí rodiče jsou od sebe o 10 let. Babi s dědem byli o 12 let. Já sama jsem kdysi měla chlapa 2x staršího než jsem byla tehdy já. A nikdo nikdy to neřešil. Jde o to, jak si rozumíte, jak vám spolu je. Jde o sehranost páru a né o to, na kolik vypadá. Být vámi, vykašlu se na řešení kravin, protože jestli jste takto povrchní i v dalších věcech, může se přítel brzy vykašlat na vás.
Ona gravitace je potvůrka. Nepomůže jen se vyspat a žít jako v ráji,,stáří přijde i tak.
Bylo-by dobré,zbytečně se nemračit a nedělat si zbytečné vrásky -mimické. Krémy vám nepomohou ,je to na tahání peněz z lidí a oblbování .
Jedině si nechat píchnout ten botox ,,či jiný preparát ,či výplň.Ale není to navždy ,,Ta výplň ano. Jsou různé možnosti dnes. Zajděte si kde máte možnost si to nechat udělat poradí vám.
Je tedy pravda, že přípravek na suchou pleť tu nikdo neporadil. A mít suchou pleť není jen estetický problém, je to nepříjemné.
Ale poznala jsem pár mužů, co si nesnesli na obličej nanést ani krém na opalování.
Asi by bylo lepší, aby situaci zkoušel řešit sám váš přítel, jestli mu suchá pleť a vrásky vadí. Jestli ne, nic s tím nenaděláte, jak bylo řečeno výše.
Můj manžel se chce natřít krémem, vždy když vidí mě. Třeba můžete zkusit společné večerní natírání? Klidně bych pro začátek zkusila obyčejnou niveu. Když to bude příteli příjemné, jistě si nový zvyk podrží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.