Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Excipial deo forte proti pocení?

Od: pustinka odpovědí: 5 změna:

Chtěla bych se zeptat, doma jsem našla krém excipial deo forte,ale zjistila jsem, že jeho trvanlivost už vypršela, myslíte že jeho účinek se tím ztratil a mám si koupit nový? nejdříve jsem ho totiž chtěla vyzkoušet..a pomáhá vůbec?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

amy*
hodnocení

1x

Ahoj!

Excipial deo forte mi pomohl ale jen na chvíli a to jsem si ho musela do kůže ještě hodně vtírat

po týdnu pocení nastalo znovu také nevím co s tím, ale driclor nedoporušuji - hodně dráždí pokožku a nemužeš se potom ani holit je to vlastně hliník který ti pory v podpaží ucpavá a ty se potom nepotíš

Driclor spíše škodí než pomahá i když to vypadá obráceně :)

dedkoid*
hodnocení

0x

Radši než tyhle super ucpávače a stahovače pórů doporučuji sprchu a měnit prádlo.

martinaa*

Sice je hygiena velmi důležitá, ale od mokrých fleků v podpaží nepomůže.

Tazatelka - na mnoha diskuzích jsem si přečetla názory k tomu Excipialu. Je to stejné, jako s hodně dalšími přípravky, někdo to vychvaluje do nebes, někomu to vůbec nezabralo. Co mě ale zaujalo, tak je antiperspirační krém Perspi proti nadměrnému pocení, objevoval se na dikuzi zřídka (hlavně tam vychvalovalli ten příšerný Driclor), ale prý je dobrý a hlavně neobsahuje hliník ani jeho sloučeniny...

Je ale poměrně drahý, uvidíme, možná ho časem zkusím.

myse*
hodnocení

0x

mám odzkoušeno, že funguje. Dá se použít i na jiná místa než podpaží- např. pod prsy nebo nohy či dlaně. Funguje to.

lindaf*

no já se třeba potím strašně... rtuce nohy i podpaži,mám to tak no a zkoušela jsem ho když na chvíli přestali vyrábět driclor (ten spíš zase já můžu doporučit, protože dle meho názoru je fakt nej nej nej) já si ho tedy dávám do podpaži 1. týden se má dávat každý den a už po třech dnech se to omezilo a ted si ho dávám 3x týdně... Excipial mi nepomohl... neni to dliuhodobe řešeni.. když ho ráno zapomenete namazat jste v pytli... zpotite se...to driclor působi až týden bez uživáni... ale nevim možná je to jen u mě takhle... ;)

doplněno 24.04.12 15:38:

je teda asi pravda, že driclor je složenim dost hrozný ale zabirá a já už s to bez něj neumim vůbec představit... dva roky jsem chodila s kruhy v podpaži... a ted nic ani při sebevětši záteži ... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]