Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
měla bych jeden takový dotaz. Začala jsem chodit po porodu na kosmetiku, dříve bez problémů, teď tak cca. po 2 - 3 týdnech po ošetření od kosmetičky se mi na tvářích a v dolní části obličeje vždy udělá akné, většinou tvrdé bílé pupínky, velké množství, hodně bolavé, klidně i těsně vedle sebe. Změnila jsem kosmetičku, ale teď, po změně opět. Proto bych se ráda zeptala, jestli s tím nemáte někdo zkušenosti a jak jste to řešili. Nechci přestat chodit na kosmetiku, ale už si opravdu nevím rady, jak tomu předejít a kolikrát si říkám, že když jsem nechodila, pleť ve výše uvedených místech byla opravdu lepší. Budu vám vděčná, děkuju Lenka.
Ahoj, já se po ošetření u kosmetičky také osypala. Asi po dvou dnech to zmizelo. Kosmetičce jsem volala a ta pouze řekla, že se jí to nikdy s nikým nestalo a řešení žádné.
Může to být nevyhovující kosmetikou, kterou kosmetička používá a která Vám prostě z nějakého důvodu nesedne. Taky to může být nevyhovující hygienou v salonu, ale toho byste si nejspíše všimla...
2-3 týdny po ošetření? To nemůže být reakce. To jsou dvě nezávislé události. Za osypky kosmetička určitě nemůže. Určitě ne, je to příliš dlouhá doba. Kdyby se na pleti něco projevilo druhý den, tak asi ano. Důvod bude někde jinde. Za 3 týdny se vyměnila spousta buněk i ty, které ošetření zažily a ty, které reagovaly, těm se nelíbilo něco jiného. Ale jestli se vám to stane příště, zajděte to kosmetičce ukázat. Za to nic nedáte.
Zdravím, Lenko. Já bych se poradila přímo s tou kosmetičkou a popsala bych jí problémy, které se po ošetření vyskytují. Také se mi toto stávalo a kosmetička mi tehdy doporučila mast, ale ta byla jen na předpis, takže jsem zašla k obvodnímu a ten mi jí na doporučení kosmetičky napsal. Mně problémy pak odzněly, takže jsem dále nemusela řešit třeba s kožním lékařem. Kosmetčka dobře odhadla příčinu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.