Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reakce po ošetření kosmetičky

Od: 25lenicka* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

měla bych jeden takový dotaz. Začala jsem chodit po porodu na kosmetiku, dříve bez problémů, teď tak cca. po 2 - 3 týdnech po ošetření od kosmetičky se mi na tvářích a v dolní části obličeje vždy udělá akné, většinou tvrdé bílé pupínky, velké množství, hodně bolavé, klidně i těsně vedle sebe. Změnila jsem kosmetičku, ale teď, po změně opět. Proto bych se ráda zeptala, jestli s tím nemáte někdo zkušenosti a jak jste to řešili. Nechci přestat chodit na kosmetiku, ale už si opravdu nevím rady, jak tomu předejít a kolikrát si říkám, že když jsem nechodila, pleť ve výše uvedených místech byla opravdu lepší. Budu vám vděčná, děkuju Lenka.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

1x

Ahoj, já se po ošetření u kosmetičky také osypala. Asi po dvou dnech to zmizelo. Kosmetičce jsem volala a ta pouze řekla, že se jí to nikdy s nikým nestalo a řešení žádné.

Může to být nevyhovující kosmetikou, kterou kosmetička používá a která Vám prostě z nějakého důvodu nesedne. Taky to může být nevyhovující hygienou v salonu, ale toho byste si nejspíše všimla...

hodnocení

1x

2-3 týdny po ošetření? To nemůže být reakce. To jsou dvě nezávislé události. *jasne* Za osypky kosmetička určitě nemůže. Určitě ne, je to příliš dlouhá doba. Kdyby se na pleti něco projevilo druhý den, tak asi ano. Důvod bude někde jinde. Za 3 týdny se vyměnila spousta buněk i ty, které ošetření zažily a ty, které reagovaly, těm se nelíbilo něco jiného. Ale jestli se vám to stane příště, zajděte to kosmetičce ukázat. Za to nic nedáte. ;)

hodnocení

0x

Zdravím, Lenko. Já bych se poradila přímo s tou kosmetičkou a popsala bych jí problémy, které se po ošetření vyskytují. Také se mi toto stávalo a kosmetička mi tehdy doporučila mast, ale ta byla jen na předpis, takže jsem zašla k obvodnímu a ten mi jí na doporučení kosmetičky napsal. Mně problémy pak odzněly, takže jsem dále nemusela řešit třeba s kožním lékařem. Kosmetčka dobře odhadla příčinu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]