Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pneumatika na břiše - jak se jí zbavit?

Od: alexandra15 odpovědí: 7 změna:

Ahoj je mi 15 a mám kolem přicha strašnou pneumatiku a chci se jí co nejřív zabvit co mám dělat!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj. V první řadě je důležité upravit stravovací návyky. Již to zde bylo mockrát řečeno. Jíst častěji v malých porcích, nepřejídat se sladkými a tučnými jídly. A hlavně zařadit pravidelný pohyb. Ze sportu běh, kol. brusle, tanec. Zkus Zumbu, nebo břišní tance..:) Prostě zvol takový pohyb, který budeš dělat s chutí a který by Tě bavil. Pak budeš tuky odbourávat celkově, nejen na břiše. Dodržovat pitný režim a hlavně se nesnažit shodit co nejrychleji. Nějaký čas se kilča střádala, tak to chce zase nějaký ten čas na úbytek, aby to bylo trvalé. Držím Ti palce.

ladaadal*
hodnocení

2x

Taky jsem měl v 15ti pneumatiku. Zkoušel všechnomožné, ale zabere jen jediná věc, jak už říkal dr.Plzák nebo kdo - NEŽRAT.

nemyslím tím nějakou hladovku nebo šílený odříkání, ale jíst střídmě a hejbat se.

nežrat rozohodně ano, ale k tomu to chce nejlíp taky dostatek pohybu :)

fran

Vyrovnaný příjem - výdej energie je prý za prvé. Když se moc nehýbeme - nejíst.

NEJÍST je správná rada, jenomže to by se hladce plnilo řekněme ve 2. světové válce, když zkrátka nebylo moc co. Teď ze všech stran útočí dostupnost potravin, upravených co nejbáječněji alespoň obalem, mnohé levné - a jak pak nemyslet na jídlo? Břišní pneu ke všemu hubne nejhůř a nejdřív se objeví...

Takže JAK nejíst: Vyhýbat se možným pokušením všeho druhu, od supermarketů po vlastní špíž a ledničku. A moc nepobývat s těmi, co jim evidentně chutná...Sejde z očí, sejde z mysli - i potravina. Na nákup do potravin, zejména do vozíkových prodejen, jen se seznamem nutného a omezeným počtem financí v peněžence ...;)

hodnocení

0x

Zapojit se aktivně do nějaké sportovní činnosti. Nyní jsem psala na posílení zápěstí a celého těla, lezení po umělých stěnách. Nejen, že nebude čas na nějaké blbosti, sama se budeš snažit, jíst málo a často a hodně zeleniny a ovoce. Je to nejen zábava, můžeš pro činnost získat nějakou kamarádku, nebo kamaráda a hned ti bude lépe. Kila půjdou dolů sama.

sport.idnes.cz/...

Pneumatika na břiše - jak se jí zbavit?

hodnocení

0x

Mě to spadlo až jsem začal sexovat...

andrea03
hodnocení

0x

Ahojky. Na bříško je nejlepší běh. Zajdi si každý den na půl hodinky zaběhat, úplně pomalým tempem (něco mezi rychlou chůzí a během), potom je taky třeba jíst zdravě, ne nic tučného (smaženého), to se nejlíp ukládá právě na břichu. Sladkého jsem se já osobně nikdy nevzdala, dám si, ale třeba dopoledne kdy je to nejmenší zlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]