Nejste přihlášen/a.
Potřebuji udělat kuřeci řízečky na rautové občerstvení(rod.oslava)ale musím je z časových důvodu udělat tak 4h před podávaním.A nevím jak nejlíp je uchovat aby nebyly jak podražky.Co doza od Tupware...šlo by to,nebo je šupnout pod peřinu jak to dělala má maminka?Napište nějakou raduděkuji moooc.
Kuřecí maso je docela suché. Dnes jsem dělala řízky také, ale měla jsem málo oleje, tak si říkám, že přidám sádlo, a řeknu Vám, že jsem udělala moc dobře. Řízečky byly křehké. Peřina je dobrý nápad, aby zůstaly teplé, ale po dnešní zkušenosti doporučuji přidat k oleji na smažení sádlo a řízečky budou samá chuť.
Protože máme sádla dostatek tak i já dělám řízky ( a né jen řízky) na sádle a ještě při smažení pohybuji pánvičkou aby to sádlo se přelévalo přes strouhanku otočím a zase pohybuji. Ale nejdříve než řízky obalím tak je pokapu citronem chvilku nechám uležet. Když se řízky obalují tak se musejí ihned smažit. Jinak Vám strouhanka chytne více vlhkosti z masa a pak se loupe. Já to dělám tak že obaluji postupně. Pak na každý řízek dám hrášek másla né více.Někdo to ještě strká do trouby ale tam se jen vysuší.
Manžel je na raut - narozeniny dělal ve fritéze na malém stolku před hosty a hned se podávaly, šly na dračku a v pohodě se to zvládlo se dvěma friťáky, řízečky malé, do jednoho friťáku po 6ks, hosté dostávali po 2 a smažilo se až už prostě nikdo nechtěl. Já prosazovala to co dělám doma, nasmažit a dát na plech a druhým zakrýt nebo dát do termo mísy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.