Nejste přihlášen/a.
dobry den bude mi 15 let a chtel bych si nakombinovat obleceni ale moc mi to nejde jsem kluk mam svetle vlasy skoro blondate svetlejsi plet klidne si pujdu obleceni koupit ale ne aby to stalo hodne penez stacilo by hlavne ty barvy a doplnky a nemam rad takove vytahane teplaky atd...
dekuji za rady
Přesně, jak nade mnou píše Pavka Dnes není problém zkombinovat červené kalhoty se zeleným tričkem a k tomu žluté tenisky
Nos, co je ti pohodlné a co ti padne do oka. Říká se, že pokud jsi světlý typ, vsaď na pastelové barvy, jako je modrá, fialová, jemně červená, jemně žlutá, zelenkavá atd. Jenže já jsem blond a nosím všechno vyjma růžové:D A pohoda...
Jako mladý chlapec a blonďák můžeš nosit takřka cokoli. Chválím Ti, že chceš být upravený a to ve vytahaných teplácích opravdu nejde.
Mně na mužích nejvíc vadí růžová. Jeden reportér z večerních zpráv často nosí růžovou mikinu a to se mi nelíbí. A kdo si vzpomíná na éru pana Paroubka v růžovém svetříku do véčka, připadal mi jako boubelatý růžový čuník. Jaga.
Bude Ti slušet zelená, fialová, různé odstíny modré, můžeš kombinovat veselé barvy s černou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.