Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlý růst vlasů

Od: adullka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, nevíte jak bych urychlkila růst vlasů? Aby mi rostly cca. 3 a více cm za měsíc? Jsou nějaké podpůrné prášky, které nejsou moc drahé? Užívám biosil+. Doporučíte mi něco prosím?

Mnohokrát děkuju =)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Nic neexistuje. Pokud chceš mít delší vlasy, nech si přidělat umělé nebo jsou i připínací. Biosil je super, vlasy a nehty by ti měl posílit.

Měj raději kratší, hezčí a zdravější vlasy. Víc jak ten centimetr za měsíc z nich stejně nevymáčkneš...

adullka*
hodnocení

Já k dlouhým vlasům mám předpoklady. Když mi bylo asi tak 10 tak jsem je měla do půlky zad. Pak jsem ale dostala dost blbej nápad, kterého nikdy nepřestanu litovat. Dala jsem s je ostříhat pod ramena. Má maka měla asi do 25 let vlasy pod zadek a měla je krásné. Když ale byla těhule tak si je ostříhala, protože na jejich éči neměla čas a ni náladu... Babička také mívala hodně dlouhé vlasy. Takže doufám, že když se nebudu přecpávat sladkým, smaženým a podobnými nezdravotinami, tak budu mít stejně krásné a dlouhé vlasy. =)

hodnocení

0x

Růst a kvalitu vlasů lze ovlivnit zdravou výživou. Nicméně si myslím, že podobné fyziologické procesy jsou jednou dané a moc je měnit nelze. Normální rychlost růstu vlasů je tak 1 cm za měsíc - zrychlit to na trojnásobek je podle mě nereálné ani kdybys je popotahovala pinzetou :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]