Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aby barva nepouštěla

Od: wydra® odpovědí: 4 změna:

Potřebuji poradit, ale obávám se nejhoršího , že to asi nevymyslíme.

Kdysi jsem koupila někde v sekáči naprosto krásnou šusťákovku, tenkou bundu přes hlavu. Moc se mi na cesty do přírody by hodila. Ale!

Je petrolejové barvy a donekončna pouští! Už jsem jí i v hrnci vyvářela, v octu máchala, nic platné. Té barvy je tam snad kýbl v ní. Pouští i při nižších teplotách. Teď bych jí tak potřebovala na cestu a tak mě napadla poslední možnost - PORAĎTE!

Děkuju i za snahu!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

Wydro, nejsem odborník přes barvy a ocet mě taky napadl jako první varianta. Pokud ale nefunguje, zkusila bych se podívat po "ustalovači" barev. Mohli by to mít v drogérii nebo v hobby s výtvarnými potřebami (tam určitě). Jestli to ale bude fungovat, je ve hvězdách. Za pokus ale stojí vše. ;)

hodnocení

Zkusim se v drogerii zeptat jestli neco takoveho nemaji,i v tech vytvarnych potrebach .Bohuzel ted uz to nestiham, ale v puli kvetna urcite . A dam vedet, diky za ochotu a snahu!

rumburak
hodnocení

0x

Šusťákovou bundu vyvářet? To snad ne! Tyto materiály prát jen na 3O stupňů!

hodnocení

To je spis takova silonova, snese vsecko. Ale pousti i ve vlazny vode, teplota ji zadna nevadi! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]