Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manual k pracce

Od: lucie7777* odpovědí: 14 změna:

Dobry den, mam prosbu kde bych nasla manual na pracku elektrolux EWT 510.skousela msem hledat ale zatim bez uspechu pokud nekdo vi a nebo ma prosim poslete mi link dekuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Obávám se, že typové označení není úplné...

:(

lucie7777*
hodnocení

aha a kde bych to prosim nasla?

Pokud je to pračka s předním plněním, pak vpravo dole na rantlu pod otevřeným víkem...je tam někde štítek..

Také se mi zdá, že Vám chybí ještě nějaké číslice před "510".

mowla*

Pravděpodobně jde o pračku s horním plněním - na zadní straně pračky je typový štítek...

Pokud není poškozenplast okolo ovládacích prvků, měl by typ být uveden i tam...

lucie7777*
hodnocení

pracka je plnena z vrchu a to EWT 510 je napsany nahore vedle knofliku

Štítek u praček plněných vrchem je buď přímo na víku zespoda...

Nebo na krytu filtru...

lucie7777*
hodnocení

elektro.hyperinzerce.cz/... toto je ten samy typ pracky co mam a tam u toho pise naky ten ty ja to na pracce bohuzel nenasla

Pro Vámi uvedený typ je návod zde:

electrolux-ui.com/...

lucie7777*
hodnocení

super dekuji Vam moc

poiu*
lucie7777*
18.04.12 15:41
hodnocení

dekuji

poiu*

Za málo! Je to ten Váš typ?

lucie7777*
hodnocení

ano ano super ja to nemohla najit jeste jednou dekuji

poiu*
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste návod najít zde, ale mně se to také nepodařilo, toto označení nebylo nalezeno. Pokud zadáte typ, který nebude nalezen, objeví se Vám formulář, kterým můžete požádat o vyhledání a případné zaslání manuálu Electroluxem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]