Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mam prosbu kde bych nasla manual na pracku elektrolux EWT 510.skousela msem hledat ale zatim bez uspechu pokud nekdo vi a nebo ma prosim poslete mi link dekuji
Pokud je to pračka s předním plněním, pak vpravo dole na rantlu pod otevřeným víkem...je tam někde štítek..
Také se mi zdá, že Vám chybí ještě nějaké číslice před "510".
Pravděpodobně jde o pračku s horním plněním - na zadní straně pračky je typový štítek...
Pokud není poškozenplast okolo ovládacích prvků, měl by typ být uveden i tam...
elektro.hyperinzerce.cz/... toto je ten samy typ pracky co mam a tam u toho pise naky ten ty ja to na pracce bohuzel nenasla
Dobrý den, zkuste návod najít zde, ale mně se to také nepodařilo, toto označení nebylo nalezeno. Pokud zadáte typ, který nebude nalezen, objeví se Vám formulář, kterým můžete požádat o vyhledání a případné zaslání manuálu Electroluxem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.