Nejste přihlášen/a.
Ahoj Krkovičko,
u nás to dělá jedna "kosmetička", ve slevomatu to stojí 900 Kč. Tak to bych za to nedala. Pochybuju, že jedno ležení v tom zábalu bude mít zázračné účinky...
Možná by mohla být na internetu diskuze někde třeba na mimibazaru...
Tak to je jasné, že si napsali sami. U každé reklamy mluví "tisíce spokojených zákazníků", od přípravků na hubnutí, přes kosmodisk až po nějaké pitomé kráječe.
nebeslev.cz/... Tady je v diskuzi pár pozitivních ohlasů... Ale taky si je mohli napsat "sami", na nezávislých fórech jsem nic nenašla... Ale taky by mě to teda zajímalo, pokud to funguje
Nejsou tam IP adresy, tak kdo ví... Mnohdy se stává, že si na tyhle portály píšou sami prodávající...
Aha...tak teď jsi mě dostala:D Raději se přeptám... každopádně šla na něco, po čem měla být štíhlá, a je pořád stejná
Krkovičko, a já měla dole pět kilo za týden A jak jsem se dala "do pohody", vrátilo se mi to zase na moji váhu
Ale radši budu oplácaná a v pohodě, než depresivní a hubená
No moc by mě to zajímalo, jak tyhle procedury fungují. Nechce se mi věřit, že jenom zabalení do nějakého bahna tě zeštíhlí o 30 cm (v součtu partií)! Spíš to asi bude tím, že jak je člověk zabalený (zabandážovaný), že se "zcvrkne"...
Tak to ořezávátko chci!
Od táty šéf říkal, že správná ženská má mít pětky kozy a sedmičku prdel Tak do toho myslím máme obě daleko, ne?
Mě diety taky nebaví... s nějakým větším pohybem se teď po úraze můžu rozloučit, aspoň na pár měsíců. Přítel je taky lenoch od přírody, za těch 8 let, co se známe, jsem nakynula o 10 kg, ale pořád to není "žádná hrůza"... No ale takových sedm kilo by to dolů chtělo. Vloni jsem přestala žrát večer a shodila o 5, ale teď už to mám kurec zase zpátky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.