Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Funguje Magic wrap?

Od: krkovicka* odpovědí: 16 změna:
Má někdo zkušenost?Prošel procedurou zabalu?Děkuji.
Stránky sem radši nevlozim...tak aspoň toto

Funguje Magic wrap?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Ahoj Krkovičko,

u nás to dělá jedna "kosmetička", ve slevomatu to stojí 900 Kč. Tak to bych za to nedala. Pochybuju, že jedno ležení v tom zábalu bude mít zázračné účinky...

Možná by mohla být na internetu diskuze někde třeba na mimibazaru...

krkovicka*
hodnocení

Přímo na jejich stránkách jsou ovace spokojených zakaznic i jednoho pana.Tak tý stránky tady teda vlozim.Snad to nebude bráno jako reklama:)
doplněno 18.04.12 19:58: magicwrap.cz/...
doplněno 18.04.12 20:13: Těm jejim zákazníkům ze stránek nevěřím.Mohly si to napsat sami.Potrebuji informace zvenčí.
cocinkamichalka*

Tak to je jasné, že si napsali sami. U každé reklamy mluví "tisíce spokojených zákazníků", od přípravků na hubnutí, přes kosmodisk až po nějaké pitomé kráječe. ;)

krkovicka*
hodnocení

Jelikož se mi nikdo neozval ani jinde tak mi nezbývá nic jiného než od toho upustit a radši,jak se říká,koupit si kus poradnyho masa:) dekuji.
cocinkamichalka*

nebeslev.cz/... Tady je v diskuzi pár pozitivních ohlasů... Ale taky si je mohli napsat "sami", na nezávislých fórech jsem nic nenašla... Ale taky by mě to teda zajímalo, pokud to funguje :-D

doplněno 19.04.12 21:42:

Nejsou tam IP adresy, tak kdo ví... Mnohdy se stává, že si na tyhle portály píšou sami prodávající... ;)

vladim*
hodnocení

0x

jelikož nedáváš stránky, ani trošku popisu tak nevím na co se ptáš :D Ale věř, že pokud je to nějáká hubnoucí procedura tak nebude fungovat na 100% jsou to z poloviny jenom tahače peněz a lži .

martinaa*
hodnocení

0x

Kamarádka si koupila asi deset "sezení", teď je po osmém a výsledek žádný, bohužel:(

cocinkamichalka*

Marti a není to spíš "kryo"? Ten magic wrap je dost drahý...

martinaa*

Aha...tak teď jsi mě dostala:D Raději se přeptám... každopádně šla na něco, po čem měla být štíhlá, a je pořád stejná:)

krkovicka*
hodnocení

Tam by to mělo pomoct i na jiné problémy s nadváhou spojenou.Ale vím přece že nemuzu po osmém nebo desátém zhubnout do ztacena.Po problémech které jsem měla v rodině jsem zhuabl sedm kilo za čtyři Tydny.začla jsem jíst depresiva a mám pět zpátky.Předtím se mi to líbilo.Bříško bylo ploché. ;)
cocinkamichalka*

Krkovičko, a já měla dole pět kilo za týden :-D A jak jsem se dala "do pohody", vrátilo se mi to zase na moji váhu :( Ale radši budu oplácaná a v pohodě, než depresivní a hubená :-D

No moc by mě to zajímalo, jak tyhle procedury fungují. Nechce se mi věřit, že jenom zabalení do nějakého bahna tě zeštíhlí o 30 cm (v součtu partií)! Spíš to asi bude tím, že jak je člověk zabalený (zabandážovaný), že se "zcvrkne"...

krkovicka*
hodnocení

Vím že to je neuvěřitelné ale dnes je možný všechno.prosím a nevíte kde se nachází to velké orezavatko?Jak do něj vejdete a ono vám to odreze to co na těle prebiva? ;) já na tu vakuum asi půjdu.Nevím..

cocinkamichalka*

Tak to ořezávátko chci! :-D

doplněno 19.04.12 22:15:

Od táty šéf říkal, že správná ženská má mít pětky kozy a sedmičku prdel :-D Tak do toho myslím máme obě daleko, ne? :-D

krkovicka*
hodnocení

Jsem sama a chci se líbit.Přece nemuzu vypadat v 29.letech ják pytel brambor hozeny do rohu;) ale ještě nejsem na tom tak špatně.Jenže dlouhá cesta.Diety mě nebaví,pohyb mám dostatečný a chci to hned.magic wrap asi ne?že?
cocinkamichalka*

Mě diety taky nebaví... s nějakým větším pohybem se teď po úraze můžu rozloučit, aspoň na pár měsíců. Přítel je taky lenoch od přírody, za těch 8 let, co se známe, jsem nakynula o 10 kg, ale pořád to není "žádná hrůza"... No ale takových sedm kilo by to dolů chtělo. Vloni jsem přestala žrát večer a shodila o 5, ale teď už to mám kurec zase zpátky :(

ann*

Jo, to znám přítel 10 + :D ale ono mu odemě táááák chutná, a přece ho nenechám jíst samotného ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]