Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Metráž v Praze

Od: moxa* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, ví někdo o schopném a pokud možno dobře dostupném obchodě s metráží v Praze?

Potřebovala bych zítra koupit jemný fleece určité barvy a byli jsme v "Domě látek" a tam jenom na objednávku. Myslela jsem, že tam mají totéž, co na internetu :( Tyhle obchody už nějak vymizely, maximálně seženete látku na závěsy. Ale jde mi o oděvní látky, konkrétně ten fleece.

Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

punkturtle*
hodnocení

2x

Co toto?

flex-tex.cz/...

Pokud nemáte předsudky, tak bohatý výběr metráže za dobré ceny najdete také v SAPĚ u Vietnamců.

moxa*
hodnocení

jj, taky jsem tam už koukala, dokonce to mají, ale otázka je, jestli to mají na místě...v tom Domě látek to taky měli na netu a na místě výběr jak za komunistů :)

Ale díky, zkusíme

Moxo, pokud měli v Domě látek výběr jak za komunistů, musím oponovat. Za komunistů toho mnoho nebylo, ale látek opravdu výběr byl. Zato koupit hotové oblečení, třeba módní kabát, byl mnohdy problém.

Za komunistů jsem nakupovala metráž a šila si do bytu závěsy, cíchy, polštáře, na děti bundy, oteplovačky, manšestráky, šatečky, dokonce i módní čepici, či prošívaný batoh jsem ušila. V obchodech nebyly moc hotové věci, ale zato v látkách se nechalo vybrat. A když byl někde poblíž ještě tehdy populární "partiák", tak už to pak vůbec nemělo chybu.:)

Měla jsem radost, když ostatní maminky prohlížely mé děti a ptaly se, kde jsem na ně to či ono koupila. Ale pokud ženská byla opravdu šikovnější, nebyl problém na děti něco ušít. K tomu nám vydatně pomáhal časopis BURDA, střihy z něho neměly chybu a povedlo se to pokaždé.*palec* Jaga.

pb®
hodnocení

2x

Zkuste Kotvu, maji tam velkou galanterii i dost latek.

patrik1221*
hodnocení

0x

a na co je to treba na kostim?

hella*
hodnocení

0x

Zkuste tento obchod na Vinohradech:

latky-cerveny.cz/...

Já sama mám na šití obě ruce levé, ale ze svého širokého okolí vím, že tenhle obchod je velmi dobře zásobený i vedený.

baracv*
hodnocení

0x

krom flex jak byl tady zminen doporucuji latky.cz. byla jsem v Kosicke a super pristup i vyber

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]