Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Už nějakou dobu přemýšlím o permanentním makeupu u obočí,máte s tím některá z vás zkušenosti resp. vydrží barva dlouho a není nakonec do modra?toho se obávám nejvíc.Viděla jsem jednu dámu, která to měla naprosto strašné.
Ocením vaše rady a tipy,předem děkuji
Určitě záleží na kvalitě. Já jsem měla na úřadě kolegyni. A když přišla s novým obočím, tak to bylo děsně nápadné a jak pěst na oko. Časem se to asi smylo a nebo jsem si zvykla. Ale nevšimla jsem si, že by barva přecházela do modré. Jestli máte světlejší obočí, určitě by to chtělo spíš odstín do hněda, aby to nebylo k pleti tolik výrazné. Domluvte se s kosmetičkou, ať vám udělá poprvé obočí jenom mírně nabarvené a uvidíte, jak se bude sama sobě líbit.
Nemluvíte o barvení obočí - chloupků? Permanentní make-up se netýká chlouků obočí, ale "jakoby tetování" do pokožky.
Jinak určitě je potřeba udělat to na nějakém míste, kde máte reference, ideálně jste viděla výsledek jejich práce. Někde to dělají tragicky, nepřirozeně. Hlavně ať nedělají jednolitou čáru.
měla by vám to tužkou předmalovat aby jste si mohla udělat obrázek jak to bude vypadat a dohodnete si tvar.Ze začátku, než se vyloupou stroupky a vymizí přebytečná barva je to docela síla.Prvně jsem byla před 16 lety to se to dělalo ještě klasicky ,3dny jsem pro otoky nemohla mezi lidi,nechala jsem si dělat i horní i spodní linky,asi po deseti letech to vybledlo tak jsem si to nechla udělat znova .perfektní.Dnes už tetují strojkem,rychlé,bez otoku a jste hned k použitípřeji spokojenost Venda
Jak říká Venda dnes už je opravdu permnanetní makeup někde jinde než před pár lety. Jsem blondýnka a obočí mám udělané hnědou barvou, přirozeně, bezbolestně a hlavně perfektně souměrně, což moje původní teda rozhodně nebylo.
Strašně to vypadá, pokud si to necháte udělat v nekvalitním studiu... znám případ, kdy kamarádka hledala ten "nejlevnější" a našla... taky dopadla špatně. Nakonec jí to od permanentního make-upu také odradilo, což je velká škoda, protože v kvalitních studiích vám udělají skvělý permanentní make-up, který maximálně po pár letech vybledne... Já mám permanentní make-up obočí, očních linek i rtů už rok a jsem maximálně spokojená. Stále drží a vypadá skvěle, i přestože jsem byla na dvou dovolených u moře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.