Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barevné vlásky

Od: sarinecka* odpovědí: 3 změna:

Ahojky všichni.

Mám dotaz ohledně barvení vlasů. Moje kamarádka chce barevné celé vlasy, asi takto : a4.sphotos.ak.fbcdn.net/..., ale vůbec neví jak na to. Má tmavé,skoro černé vlasy,neví jaké použít barvy nic,neví jak docílí takhle krásně barevných vlasů. Nevíte někdo,jak na to,prosím pěkně? Děkuji:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ellin*
hodnocení

0x

No pokud jsou tmavé, tak to bude trošku problém, ale ne nic neřešitelného. Jak bych to udělala tak, že bych postupně přecházela na světlou barvu- nějaká špinavá blond, a pak po nějakém čase (aby nebyly vlasy moc zničené) nabarvit barevně, některé značky vyrabí i takové barvy, nejsem si jistá ale které, mrkni na net na nějaké značky a barvy... ;)

sargo*
hodnocení

0x

Jé, nádhera. To by se mi taky líbilo :-D Ať zkusí na nějakém pramenu, jestli jí půjdou vlasy odbarvit na hodně světlo, muselo by to jít na několikrát - doma bych to asi nezkoušela, raději kadeřnice - ale mně to třeba nejde, jdu maximálně na světle hnědou a míň ani ťuk. Ať ale také promyslí, jestli po té značné námaze s mnohým odbarvováním a prakticky zničenými vlasy nebude za dva týdny kvíkat nad odrosty. Takovéhle barevné parády se budou dobarvovat pekelně špatně. Snad bych raději šla cestou nějakých dodaných barevných pramenů :)

magdalena*
hodnocení

0x

Jde to, ale procedůra je to více než složitá. Také bych doporučila jít cestou přes kadeřnici, protože toto bude pro vlasy opravdový záhul, tak aby to nedopadlo tak, že kamarádka se sice dočká úžasně barevných vlasů, ale budou tak poničené (krepované, lámající se), že je stejně bude muset ostříhat. Největší problém bych také viděla s těmi odrosty... Vlasy rostou hrozně rychle a co potom? Jak to bude vypadat, když bude mít něco tak barevného a u kořínků bude černá? Protože je nemožné si takové vlasy systematicky dobarvovat. Doporučila bych dvě max tři barvy vložit do úrovní horizontálně. tak by to šlo dobarvovat a mohlo by to vypadat i pěkně ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]