Nejste přihlášen/a.
Ahoj / Dobrý den ,
chtěla bych se zeptat na váš názor ohledně toho ,že bych si chtěla nechat nastřelit další náušnice .. Respektivě nechat si propíchnout uši pro další 2 náušnice ..Mám na každém uchu 1 dírku a teď bych si chtěla nechat udělat nejspíš další 2 .. Akorát nevím jestli si mám na 1 uchu udělat 2 a mít tam 3 a na tom druhém budu mít jen tu 1 a nebo na každé ucho jednu? A nebo jen si nechat udělat 1 další dírku ..? Zatím jsem se nerozhodla a ,tk by mě zajímal váš názor jak by to bylo nejlepší .. Vím , že každému se líbí něco jiného , ale i tk ..
)
Děkuji moc!
Já jsem zase pro souměrné dírky. Mám a líbí se mi v každém uchu po 3 naušnicích. Mám je ale atypicky do rovnstranného trojuhelniku, dve vedle sebe a třetí nad ně a vypadá to super! Najednou máš spoustu možností. Bud nosit 3 stejné naušnice do trojuhelnika na kazdem uchu nebo 2 + 2 vedle sebe nebo 2 + 2 pod sebou, coz je taky super! Podle nálady a výběru náušnic pak volím jak je uspořádat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.