Nejste přihlášen/a.
Ono trvá obvykle tři měsíce, než se tělo dostane zpět do rovnováhy, a menses může zmizet i se znovu objevovat. Půlroční pauza je však příliš dlouhá, něco bude v nepořádku.
Bílé výtoky a bolesti také normální rozhodně nejsou, jaké testy Vám dělala gynekoložka? Vím,že je leckdy situace náročná, ale ihned změňte doktorku, pokud Vám nevyhovuje. Věta "nemohu se dostat za doktorem" je - nezlobte se -tak trochu výmluva. I v zahraničí jsou pohotovostní gyn. kliniky, na vlastní zdraví si prostě čas udělat musíte. Já kvůli těmto potížím, častým návštěvám u gynekologa atd atd. musela přerušit školu, holt něco za něco.
Určitě se někde ve Vašem okolí najde gynekolog, co Vás vezme. Možná budete muset dojíždět, je to nepříjemné, ale pokud bude dobrý, stojí to za to.
Moje gynekoložka mi nedědela žádné testy, rikala ze povysazeni HA je to normální. Což me opravdu neprijde A hledala jsem gyn. kliniky i tu v zahraniči, ale neuspesne tam kde mi vzali telefon mi rekli ,,nove pacientky neberem,, at si počkam mesic a sleduju jejich stranky, ze se to tam objeví. A když už tak že mne mohou vzit za dva - tri mesice ze toho maji dost. Asi na par dni odcestuju do čr kde urcite nekoho najdu. Mnohokrat dekuji za vas nazor
Není zač Ale o jakých testech jste psala na začátku, že jsou vždy negativní? Když Vám žádné nedělali? Vyplatí se na doktora i počkat, já čekala také asi měsíc, ale pokud máte bolesti, nečekala bych na nic. Vážnější infekce, jako chlamydie a spol, které mohou zapříčinit ztrátu mensesu, se musí řešit hned.
Mela jsem na mysli tehotenske testy asi si opravdu počkam, ty bolesti prijdou obvykle tak jednou za 14dní. Vetsinou v odpolednich hodinach az do večera, dalsi den je to mirnejsi a takhle to ustupuje az to zmizi.
Jo takhle:D Tak to mě nenapadlo Zánět vaječníků, čípku, dělohy apod. nemusí bolet v kuse, ale pokud máte absenci mensesu, bolesti a výtok k tomu, ten doktor je potřeba co nejdříve. Vážně to není legrace.. nechci strašit, ale může to mít vážnější následky. Vím z vlastní zkušenosti. Prozatím, když budete čekat (aale čekejte co nejméně!) pro jistotu aspoň nejezte moc sladké, používejte jen bavlněné spodní prádlo, nenoste tanga a intimní partie si omývejte vodou, ne žádným ovoněným dráždivým gelem.
To vše může aspoň malinko pomoci
Tak musím s radosti rici ze jsem to včera zázrakem dostala. Ale jsem objednana do prahy na gynekologii 30.dubna. Dekuji moc za nazor a radu
Dobrý den. Pokud máte potíže sehnat gynekologa, zkuste se optat ženských (kamarádek, známých). Někdy pomůže i přímluva od toho, kdo k danému lékaři chodí, aby Vás vzal. Je pravda, že plné stavy mají téměř všude. Tak se to zkouší přes známé. Může to vyjít, náhoda je...víte co...
Problémy určitě nepodceňovat, aby se něco nezanedbalo.
Nevím, kde bydlíte, v jaké zemi a jak je to tam s gynekology... ale třeba v Praze na gynekologiích berou. Nebudete mít cestu do ČR? Špatná doktorka je velký risk! Pokud máte bolesti, měli by vás vzít i na pohotovosti.
Připojím se k vaší odpovědi pokud můžu. Já mám ten samý problém a z Prahy jsem, ale gynekoložku nemohu najít. Já to mám ale trošku jiné, nedostala jsem to rok a doktorka to vůbec neřešila, řešila jsem si to sama a k ní už chodit nechci. Také prosím o odpověď
No tak to učcite zmente gynekoložku, ja jsem se objednala na gynekologii nekde u vaclavaku tam jeste berou nove pacientky a podle refenci na internetu je pani doktorka dobra. A vy jste taky vysadila HA a rok jste to nedostala?
Prave uz jsem se objednala 30.dubna na gynekologii do prahy sice jsem nemela cestu do čr ale pro moje zdravi udelam vse konecne kde me nekde vzali
Ano, přesně tak. A kam jste se prosím Vás objednala a jak je to tam s ročníma poplatkama? Pokud tam berou, tak bych určitě měla zájem. Po mailu vám pak můžu toho povědět více o mém stavu, pokud by vás to zajímalo. Nemohla byste mi odepsat na mail? ArambulaAracely@seznam.cz. Děkuji Katka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.