Nejste přihlášen/a.
zdravím jsem kluk ve věku 15let a potřeboval bych poradit jak zastřihnout nebo co s ofinou...když si hodím vlasy do prava a kouknu se z boku tak mám ofinu oddělenou od bočních vlasů a nevypadá to moc dobře poradit by mi někdo? odkaz nebo něco takového ale nechci měnit styl česaní nebo se stříhat chci si dál házet vlasy na pravo ustranu ale vypadat lépe děkuji za odpovědi!
doplněno 10.04.12 21:44:Ještě jsem zapoměl moc se mi nechce chodit k holiči asi před půl rokem jsem tam byl do detailu jsem vysvětlil co chci a dopadlo to katastrofálně :D
snad tě uklidní že mám stejný problém :D a když jsem chtěl aby s tim něco udělala babča (vyčená kadeřnice) tak to taky bylo jěště horší
*vyučená
Fatálku, tak teď jsi zase pobavil Ty mě!
Mě stříhala maminka, v 18-ti jsem se vzbouřil a začal chodit k holičce a asi od pětadvaceti se stříhám sám...
no mě jednou zkoušel brát táta mašinkou co sme měli (možná ješte máme) doma. Bohužel pro mašinku mám husté vlasy až to hezké není a tak se mašinka zadřela
Ahoj. Do svých sedmnácti jsem nikdy nebyl u holiče spokojen s jeho výsledkem (a to jsem hodně trpělivěj typ člověka), až jsem se jednoho dne naštval, vzal do ruky strojek a tak to mám až do dnešních dob. Je to praktické. Nepotíš se tolik, rychle Ti schne hlava a tak dále a tak dále. Jediná nevýhoda je ta, že v zimě je zima na palici, ale kulich to jistí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.