Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám okolo 30 let dlouho jsem neměl partnerku před rokem jsem začal chodit se svou kamaradkou a najednou když přišlo k sexu tak jsem někdy nedosahl erekce někdy čaastečné nebo těsně před vyvrcholením tak jsem zašel na urologii dal mi nějaké léky na prostatu ne co ukazují v tv prej jeto jen reklama a tak jsem je bral zlepšilo se to ale nebylo to ono partnerka mě něják teda neodsuzovala nebo se namě nedívala špatně že stojím za nic ale mě to teda vadilo že to prostě nejde tak jak jsem chtěl myslíte že jde o psychický problém?Ted jsem sám a chtěl bych se seznámit s nějaskou slečnou a opět jestli tento problém nastane tak už nevim
Omlouvám za Češťinu
buď v pohodě - můj děda říkal " která si nepostaví ta si nezaslouží " Erekce nejde na povel,ale musí se snažit ta druhá strana . To je jako když by se holka stresovala , že nemá orgasmus a že to je její chyba ,ale k tomu jí musí někdo pomoci a stejně tak tobě . Když to přeženu tak si představ , že vedle sebe jen ležíte a holka se tě ptá " už ti stojí? , takže už můžem? "
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.