Nejste přihlášen/a.
Krásné rámo, chtěla bych se zeptat, neznáte někdo něco po čem rostou mnohem rychleji vlasy třeba Kapylan nebo něco takoveho? (jeslti vůbec existuje)
Děkuji a přeji krásné Velikonoce...
Já mám odzkoušený Selzink po několik let. Udělala jsem přestávku, ale teď jsem byla u kožaře a ten po mě chtěl ať si ho koupím a užívám alespoň 3měsíce. Selzink+. Fuguje, vidím to na barvě, na odrostech. Jen mám problém, že mi vlasy padají a nové nerostou. Co zůstalo, to roste jako blázen.
Co jsem se dočetla, ten Selzink + to je přímo doplněk srtavy jak na imunitu, tak jako ochrana proti degeneraci a stárnutí buněk atd.. Ale docela dost lidí si to chválí, co se týká růstu vlasů. Sama bych to docela ráda vyzkoušela, jelikož mi vlasy rostou asi tak 3cm za rok :D ...Akorád ty vlasy Vám začaly padat právě potom, co jste to začala užívat? :O
Zázračné přípravky na vlasy, určitě neexistují. Jak se o vlasy staralo dříve? Nikdo s vlasy, neměl problémy, neměl je mastné a řídké. Na vlasy se běžně používal, Žloutkový šampon, poslední opláchnutí vlasů se dělalo, 1 litr vody a jedna lžíce octa. Hodně dobrá byla dešťová voda, na mytí vlasů. V dnešní době, používáme po každém umytí vlasů Vitanol C. Jde běžně koupit v drogerii. Ampulka se postupně vmasíruje do pokožky na hlavě. Nikdo nemá žádné problémy s vlasy. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.