Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikonoční přání

Od: ruzenka04* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den.Ráda bych si udělala velikonoční přání ale nevím jak na to.Chtěla bych nějakou šablonu na netu a do ní vložit fotku dětí.Fotky mám uložené.Jen nevím jak si najit ty šablony.Nebo si musím stáhnout nějaký program? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Určitě něco najdete.Můžete zkusit v tralu zonera,třeba se Vám zalíbí...:)

slunecnice.cz/...

doplněno 06.04.12 12:54:

..trialu...Odinstalovat ho můžete vždycky...:)

mowla*
hodnocení

0x

Libovolný editor obrázků - lze fotku upravit, přidat rámeček, napis apod...

hankauk*
hodnocení

0x

Růženko, já si občas stahuju obrázky z office microsoft clipart galerie. Do vyhledávače pak zadáš rámečky (nebo frames) a ono ti to vyjede všechny, které jsou v nabídce. Vyberu, co chci, uložím a pak si s tím pohraju v powerpointu. Přidám foto, text, atd... a uložím jako obrázek.

Velikonoční přání

jaroslaw
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste toto

loonapix.com/...

zrovna včera jsem dělal pro dceru velikonoční přání s fotkou vnuka a rámečkem s velikonočním motivem a dopadlo to skvěle :)

HEZKÉ VELIKONOCE

ruzenka04*
hodnocení

Děkuji moc hned se kouknu na stránky a uvidím jak budu šikovná.

askmenow*
hodnocení

0x

Nejraději jsem měla picnik.com/... ... bohužel bude tento měsíc zrušen, ale velikonoční přání ještě stihnete vyrobit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]