Prenocel, speciální roztokové obuvnické lepidlo. V drogerii za pár kaček, no tedy asi za padesát korun. Je to tuba a mám ji doma už tři roky a pořád lepí perfektně. Jednoduché použití, a drží opravdu tak, jak má. Slepila jsem s ní různé podrážky, jak kůži, tak plast.
Možná se to bude zdát divné, ale mě se nejlépe osvědčil polyuretanový tmel na autoskla. Jednou jsem stím zkusil zalepit podrážku u zimních bot , které jsem před tím lepil alkaprénem , chemoprénem atd. a nic nevydrželo. Tohle už pár roků drží a navíc do nich neteče ani ve "žbrachtě"
V podstatě nic nepomůže,nejlepší je vzít si nové nebo je dát obuvníkovi na opravu.Mně se částečně podařilo opravit silikonem,zn nevím jenže nějakej no name z kauflandu, ale jen než se namočili a to bylo jen 2cm z boku.
Neznám lepší lepidlo na boty než sekundové lepidlo! Máme doma vždy větší balení (takovou velkou lahvičku), kterou někdo sehnal z nějaké práce. Používáme to na kde co a jsme s tím spokojeni, žádné lepidlo se tomu nevyrovná. A všechny boty, u kterých jsme lepili podrážku kvalitně drží snad napořád
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.