Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepidlo na pracovni boty

Od: luck* odpovědí: 9 změna:

Dobry den.potreboval bych zalepit podrazku od pracovnich botu na stavbe. Doporucite nejake poradne lepidlo? Diky a preji hezky den..

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Prenocel, speciální roztokové obuvnické lepidlo. V drogerii za pár kaček, no tedy asi za padesát korun. Je to tuba a mám ji doma už tři roky a pořád lepí perfektně. Jednoduché použití, a drží opravdu tak, jak má. Slepila jsem s ní různé podrážky, jak kůži, tak plast.

lidus*

S Prenocelem mám velmi dobré zkušenosti.

mowla*
hodnocení

0x

Chemopren - např. Extrem...

Dobře odmastit, lepidlo mírně naředit - při správném použití drží líp, než ´helvétská víra´...

lindaf*

ja bych doporucila od pattex normalne chemopren vazne drzi ja jsem si s nim zalepila valenky a drzelo mi to i za soli a mrazu ;)

aroff
hodnocení

0x

Možná se to bude zdát divné, ale mě se nejlépe osvědčil polyuretanový tmel na autoskla. Jednou jsem stím zkusil zalepit podrážku u zimních bot , které jsem před tím lepil alkaprénem , chemoprénem atd. a nic nevydrželo. Tohle už pár roků drží a navíc do nich neteče ani ve "žbrachtě"

hodnocení

0x

V podstatě nic nepomůže,nejlepší je vzít si nové nebo je dát obuvníkovi na opravu.Mně se částečně podařilo opravit silikonem,zn nevím jenže nějakej no name z kauflandu, ale jen než se namočili a to bylo jen 2cm z boku.

endyfrog*
hodnocení

0x

Kup si nové lepit to nemá cenu je to jen na chvíly a kdybys potřeboval mám jedny nové doma se železnou špičkou myslym 9 tak se ozvy

ludak*
hodnocení

0x

Kup si např. Pandy.Tam ti podrážka neupadne.

honzyck
hodnocení

0x

Neznám lepší lepidlo na boty než sekundové lepidlo! Máme doma vždy větší balení (takovou velkou lahvičku), kterou někdo sehnal z nějaké práce. Používáme to na kde co a jsme s tím spokojeni, žádné lepidlo se tomu nevyrovná. A všechny boty, u kterých jsme lepili podrážku kvalitně drží snad napořád :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]