Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MAKE-UP co se nerozmaže

Od: nik* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, můžete mi prosím pomoct s výběrem kvalitní ale né moc drahé kosmetiky? od jaké značky jste spokojené se stíny a s tužkou na oči? potřebuju něco, co se nerozmazává, resp. neobtiskává. Když si namaluju linku, hned mám nahoře druhou z toho obtisku.. :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Můžou za to propadla víčka,napuchle oči.Osobně jsem spokojena se značkou Rimel london(linky,rasenka,tekutý stíny,pudr).Makeup už giordani gold-oriflame.
Zkoušela jsem vsechno od maxfaktoru,dermacol...ale vyhovuje mi ten Rimel.Cenové je na stejný úrovni jako jiné značky.

askmenow*
hodnocení

0x

Linku používám úplně levňoučkou Essential (nebo jak se to píše), mají několik druhů, ta moje není ani ta se štětečkem (s těmi mi to nejde), ani ta co je jako oboustranný fix (plánuju vyzkoušet), ale něco jako skoro-fixa s hodně dlouhým a měkkým hrotem.

Stíny naopak používám dražší, od Mary Kay... jsou to jediné, které mi vydrží skutečně celý den a nikdy mi neudělají takový ten nános v ohybu víčka. Jsou sice trošku dražší, ale i v obyč drogerce se někdy člověk dostane s cenou výš... a cydrží mi dlouho.

hodnocení

0x

Ahoj, dcera používá značku Essence. Drží dobře celý den. Co se linek týče, tak doporučuje linky ve fixu od essence, rychle zaschnou na oku, tudíž se nerozmažou. Stíny v takové "tužce" vypadá to jak rtěnka, tak ty jsou úplně nejlepší, nemí to rozsypané pod očima-tudíž se nerozmažou a vydží po celý den.

askmenow*

Linky od nich jsou, jak jsem spala, vážně super, ale stíny jsem od nich zkoušela několikery a mám špatnou zkušenost. Ty v tužce ne, ale spoustu "klasických". Už po hodině nošení byla barva ani ne z půlky tak intenzivní, jako po aplikaci. A některé mi i dělaly "závěje" v ohybu oka. A celkově mi přišlo, že jsou takové moc "křídové" (neumím to popsat, prostě hodně suché) a špatně se nanášejí.

doplněno 04.04.12 22:15:

Nicméně je to jedna z nejlevnějších značek, takže pokud vás zaujme nějaká barva, prostě to vyzkoušejte a sama uvidíte. Třeba je to "mnou" :)

hodnocení

0x

Jsem spokojena s klasikou od Dermacolu, hlavně make-up. Je lehký a nevytváří masku, vypadá přirozeně. Občas i Oriflame má dobré výrobky, nakupuji, když jsou v akci.

askmenow*

Mohu se zeptat, který konkrétně od Dermacolu používáte? Jasně, že bych si vybrala podle svého typu pleti, ale koukala jsem, že mají doopravdy hodně druhů. Hodně lidí Dermacol make-upy chválí, tak chci postupně zjistit, jestli je osvědčený jeden konkrétní, nebo všechny :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]