Nejste přihlášen/a.
ahoj, mám nové kalhoty. včera jsem je mela poprve, ale jen chvili asi 2 hodiny. tedka sem byla ve skole mela sem je cely den, minimalne teda 6 hodin a z vnitrni stran obou stehen mam cervenou vyrazku, ktera pali a stipe...nevite co by na to pomohlo? diky
prave ze nevyprala :/ to bude tím...a cim by to jeste slo mazat? nic z toho co tu je napsáno nemám...ja ted musim právě pryc, a musim si dat uplne tesne kalhoty...ale asi to bude stipat...:///
no vyprani je zaklad i kdyz je pravda, ze ani ja si kalhoty nekdy z obchodu nevyperu... (ted ais budu :D ) zkus Calcium Panthothenicum da se koupit v lekarne asi za dvacku a mazej si to s tim... je to hodne mastne a lecive nebo potom mastny tyl ale to bys to musela nosti zavazane ... preju brzske uzdraveni
To je pěknej sr...Známej mi jednou vnutil (škrábl jsem se o plech při opravě autí) toto jako dezinfekci a pak se mi banální škrábnutí, o kterém bych do večera nevěděl a do pár dní zhojené, hojilo více než 14 dnů.
Jinak na takovéto problémy používáme běžně buďto Aviril Baby nebo normální jelení lůj na rty.
Vsechno nove peru,pri predstave cim vsim projde pri vyrobe a v obchode ,brr..Je to pro vas ponauceni.horsi co jsem zazila na skolnim srazu,kde jsme byli ubytovany.tak spoluzacak si zapomela privezt rucnik,chvili jsem nechapala,aleoc horsi bylo zjisteni,kdyz sla koupit k vietnamcum rucnik a spokojene se s nim utrela.Rikam ji,prosimte to si radej pouzij ty papirove rucnicky co tu maji,ale zbytecne,nevadilo ji to.Nesrovnavam vas s ni,ale chce to prat opravdu vse.vsude je prachu,mastnoty...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.