Nejste přihlášen/a.
Máte někdo nějaký tip na dobrou masku na vlasy? Mám lámavé vlasy, roztřebené konečky, Jsou takové bez lesku. Ted použivám Glis kur. (celkem mi vyhovoje, ale chtěla bych zkusit i jinou)
Po ozařování se tatínkovi velice zhoršily vlasy a i obočí. Lékař doporučil: žloutek, ricinový olej a loužičku citronové šťávy. Vlastně tak se vyrobila domácí majonéza.Pomohlo to a i já jsem tento recept několikrát použila, protože mám i já suché vlasy. Ale to už je několik let. V současné době je potřeba zajít do dobře zásobené drogerie a vybrat bezoplachový prostředek na suché vlasy. Je jich několik a nejsou zas až tak drahé. Před nedávnem bylo několik značek, ty se ztratily, ale jiné toto začaly také vyrábět a prodávat.
Možná by stálo za to, zastavit se v dražším vlasovém studiu a na recepci se zeptat, co nabízejí k prodeji oni. Mívají zboží na prodej a bývá skvělé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.