Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maska na vlasy

Od: lennicka odpovědí: 4 změna:

Máte někdo nějaký tip na dobrou masku na vlasy? Mám lámavé vlasy, roztřebené konečky, Jsou takové bez lesku. Ted použivám Glis kur. (celkem mi vyhovoje, ale chtěla bych zkusit i jinou)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Nivea a Dove.:) Spokojenost.

hodnocení

0x

Po ozařování se tatínkovi velice zhoršily vlasy a i obočí. Lékař doporučil: žloutek, ricinový olej a loužičku citronové šťávy. Vlastně tak se vyrobila domácí majonéza.Pomohlo to a i já jsem tento recept několikrát použila, protože mám i já suché vlasy. ;) Ale to už je několik let. V současné době je potřeba zajít do dobře zásobené drogerie a vybrat bezoplachový prostředek na suché vlasy. Je jich několik a nejsou zas až tak drahé. Před nedávnem bylo několik značek, ty se ztratily, ale jiné toto začaly také vyrábět a prodávat. *jasne* Možná by stálo za to, zastavit se v dražším vlasovém studiu a na recepci se zeptat, co nabízejí k prodeji oni. Mívají zboží na prodej a bývá skvělé.

klementyna
hodnocení

0x

A nebude problém i uvnitř? Byla jsem na operaci a po ní měla vlasy lámavé, bez lesku a hodně mi padaly. Kadeřnice mi poradila, ať si v lékárně koupím Revalid v tobolkách. Musí se užívat 3 měsíce, stojí asi 600 Kč (na ty 3 měsíce), ale velmi účinné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]