Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak používat houbičku na pudr?

Od: mija* odpovědí: 5 změna:

Koupila jsem si od Max Factoru tuhý pudr Creme Puff...houbička je z jedne strany hladká a druhá strana je zdrsněná,ted nevím kterou časti se mám správně líčit.Možna že některá z vás ten to výrobek používate a tak prosim o radu.Diky moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

2x

Bývá to tak, že poréznější strana je určen k aplikaci, hladká k držení.

Jinak jednoduchá rada: ta strana, která při koupi pudru směřovala dolů, je ta, na kterou máte dávat pudru.

krkovicka*
hodnocení

0x
Z hladké strany lehce nanest a poklepat po pleti.U koncových části obličeje lehce tahama rozšířit.
martinaa*

Kdysi jsem měla jeden tuhý makeup a používala jsem právě tu drsnější stranu, za hladkou jsem houbičku držela...*nevi*:D Nevím...

Nazepomenout ale houbičku často čistit horkou vodou s kousem mýdla, protože v těchhle houbičkách se drží bakterie.

cocinkamichalka*

Já bych teda tu "houbičkovou" část použila na líčení a "hladkou" na držení, stejně jako Martina :-D

krkovicka*

Abych pravdu řekla,občas zkoumam z ktere strany jí vzít.Vyhovuje ta hladší,pojme toho víc.*frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]