Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Swarovski šperky

Od: klaras* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, musím se pochlubit, jakého mám úžasného přítele :). Včera mi koupil k výročí seznámení tento stříbrný Swarovski náhrdelník:

Byla jsem úplně nadšená, nic tak pěkného jsem ještě nedostala :).

Mají ho třeba na klenoty-buran.cz/...
Mám v tomto klenotnictví slevový kupón, tak uvažuju o tom, že si k náhrdelníku koupím náušnice. Moc se mi líbí tyto: klenoty-buran.cz/.... Uvažuji ještě o těchto: klenoty-buran.cz/..., které nejsou tak hezké, ale zase levnější a navíc nevím, jestli by se k náhrdelníku hodily.
Neporadíte mi?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

4x

Možná máš úžasného přítele, ale nakupovat neumí. Tyto šperky jsou sice pěkné, ale dají se pořídit za mnohonásobně nižší cenu. Stačí jenom dát si trošku práci s hledáním a nekupovat to první, co se mi nabízí.

lolaprasatkova

Za tyhle peníze si koupím nádherný šperk, na který se budou moje děti dívat za 50 let a bude jako nový a pořád bude to hodnotný kus.

hodnocení

1x

Je to opravdu pěkné...ale není to zase jenom reklama? Swarovského klenoty neprodává jenom Burian...:)

klaras*
hodnocení

Odkazy na náušnice zde:

klenoty-buran.cz/...

klenoty-buran.cz/...

ellin*

Mě se tedy líbí více ty první (dražší), navíc se hodí k tomu co jste dostala. Ale souhlasím s tím, že by se dali sehnat i levněji- zkuste se ještě mrknout po internetu, určitě tohle nebude jediný obchod, na kterém je mají. ;)

klaras*
hodnocení

Odkazy na náušnice zde:

klenoty-buran.cz/joys-stribrne-nausnice-bor190004/d-74064/.

klenoty-buran.cz/joys-stribrne-nausnice-bor395047/d-74074/

tesyk*
hodnocení

0x

Marnost nad marnost...

jolis*
hodnocení

0x

pěkné šperky se Swarovski krystal mají na pandasperky.cz/..., ale momentálně je tam dost omezená nabídka...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]