Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu:kdo má zkušenosti s odšťavňovačem a pomeranči.Mám nový,ale dočetla jsem se na NETu,že stačí jen pomeranče pořádně umýt,rozkrojit.Ale zase 2.varianta-pomeranče oloupat,včetně odstranění jader a středu.Jak to děláte vy?Děkuji za odpověď! Simona.
Šťáva je fajn,ale my je raději baštíme po oloupání tak,jak jsou,dužina obsahuje vlákninu a po odšťavení přijde zbytečně nazmar.
Vzhledem k tomu, že všechno ovoce, které se dováží k nám, je chemicky ošetřováno, tak raději kůru z ovoce odstraňuji. Šťáva je jemnější.
Citrusy jsou chemicky ošetřované, tak předpokládám, že žádné chemikálie pít nechcete, to už si rovnou můžete koupit ten džus. Vlákniny vám z toho moc nezůstane, navíc je nestravitelná, takže proč ji do sebe cpát, navíc ovocné šťávy se rychlej vstřebají, trávení probíhá za pár minut, nezatěžují tolik trávicí systém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.