Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit velké trička

Od: moskyt* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

máte někdo nějaký tip na internetový obchod, kde se dají koupi klasická velká trička s kulatým výstřihem, délka alespoň těch plus mínus 82 cm? Nechci nějaké s límečkem a knoflíky a taky by přišla vhod přijatelná cena, kupovat je v nadměrných oděvech za 600 nebo 800 kč se mi zdá moc. :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

4x

Já už řadu let nakupuji přes internet na petrklic.cz/.... Je pravda, že ceny jsou trochu vyšší, ale jsou to české výrobky a alespoň dosud - opravdu kvalitní. Tento obchod začínal s pracovními oděvy před mnoha lety a dnes je to špičkový obchod se širokým sortimentem, bez problému je možné zboží vrátit. No vyzkoušejte. Kupuji zde i ložní prádlo, hlavně froté prostěradla. Nedávno jsem se v Albertu nechala nalákat na froté prostěradlo sice za poloviční cenu, ovšem kvalita - nekvalita. Podívejte se na katalog a uvidíte. *tuc* Dokonce jsem jim za dobu, kdy je znám, získala nezištně dost zákazníků. :)

moskyt*
hodnocení

O tom Petrklíči jsem už taky uvažoval. Kupoval jsem pravidelně z obchodu Neckermann, taky bylo všechno v pohodě, vyměnili zboží, nebo případně vrátili peníze, ale koncem roku ho zrušili. Myslím, že Petrklíč bude něco podobného, ale teď se mi zdá, že jsem se už před časem na jejich katalog díval, ale na klasické trička s krátkým rukávem jsem tam nenarazil. Každopádně se na to ještě mrknu. Díky.

martinaa*
hodnocení

2x

Já pro přítele, co má 2,09 cm na výšku, kupuji oblečení na aukru, vždycky tam narazím na nějaké super tričko vel. XXXL:)

moskyt*
hodnocení

Jo, aukro je taky dobrá volba. ;)

ahasver4*
hodnocení

0x

Člověk si musí vybrat,buď chce kvalitu,nebo láci...Za to kvalitní zaplatíte právě dost.Kdybych si já měl vybrat,jestli jedno za osm set,nebo čtyři za tu samou cenu,pak jsou naši vietnamští spoluobčané jasnou volbou...To je na Vás...:)

cobrak*
hodnocení

0x

Zdravím. Zkuste armyshop, nemají tam jen čistě vojenská. A nebo potom hrajte basketbal a tam už se potom fasují od sponzorů ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]