Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych udělat konopnou mast, ale nevím, jestli mám použít sádlo nebo vazelínu. Četl jsem totiž, že sádlo se líp vstřebává do kůže než vazelína..Díky
Všechni co znám a dělají ji,používají vazelínu.Prý mast déle vydrží.Já ji mám už rok v lednici a pohoda...
Není...Je to strašná fuška,když má být dobrá a má vydržet...
Pokud ten postup nedodržíte,tak je to zbytečná práce.Řekl bych,že ten návod na netu je přesnej...
Přesně tak! Dodržení postupu zaručuje účinky. Pochopitelně skrze náročnost není ekonomické vařit jednu malou skleničku, lépe je se s někým domluvit. A taky ony ty účinky postupně vyprchávají, tak mít navařeno pro sebe 20 l kýbl není taky dobrý. Záleží co tím chcete mazat, jestli občasné bebinko a nebo celé tělo třeba při lupénce?!
Volila bych jedině sádlo,ale musíte si ho sama vyškvařit nebo sehnat sádlo bez soli! Kamarádka si ji taky dělá a používá jedině sádlo.Moje babička po zabijačce mívala sádlo v kameninových nádobách s poklopem ve velmi studeném sklepě skoro rok a nic mu nebylo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.