Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych udělat konopnou mast, ale nevím, jestli mám použít sádlo nebo vazelínu. Četl jsem totiž, že sádlo se líp vstřebává do kůže než vazelína..Díky ![]()
Všechni co znám a dělají ji,používají vazelínu.Prý mast déle vydrží.Já ji mám už rok v lednici a pohoda...![]()
Není...Je to strašná fuška,když má být dobrá a má vydržet...![]()
Pokud ten postup nedodržíte,tak je to zbytečná práce.Řekl bych,že ten návod na netu je přesnej...![]()
Přesně tak! Dodržení postupu zaručuje účinky. Pochopitelně skrze náročnost není ekonomické vařit jednu malou skleničku, lépe je se s někým domluvit. A taky ony ty účinky postupně vyprchávají, tak mít navařeno pro sebe 20 l kýbl není taky dobrý. Záleží co tím chcete mazat, jestli občasné bebinko a nebo celé tělo třeba při lupénce?!
Volila bych jedině sádlo,ale musíte si ho sama vyškvařit nebo sehnat sádlo bez soli! Kamarádka si ji taky dělá a používá jedině sádlo.Moje babička po zabijačce mívala sádlo v kameninových nádobách s poklopem ve velmi studeném sklepě skoro rok a nic mu nebylo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.