Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych Vás všechny poprosit, jestli byste mi neporadily, co mám koupit babičce a dědovi k výrocí Zlaté svatby. Vůbec nic mě nenapadá. Nevím, co se dává, nemám s tím zkušenosti. Děkuji za radu Zuzka
Shodou okolností jsem tuhle moc příjemnou věc taky řešil... A nakonec nás napadl dost, alespon myslím, dobrý nápad... Nechali jsme jim namalovat obraz svatební fotografie, jdou do něho určitě i zakomponovat současné obličeje babičky a dědy, to jsme ale nedělali. Nechali jsme ho namalovat jen tužkou (a vypadá to moc dobře), pak nechat hezky zarámovat nejlépe s paspartou a není co řešit... Myslím, že jako vzpomínka a ohlednutí to není vubec spatný. Vyšlo nás to i se zarámováním na 1600,- což myslím jde. Barevný obraz třeba taková olejomalba vyjde tak na 4 - 5 tisíc a je na to potřeba dost času, tak měsíc... Pak jsme jim tam napsali pěkné věnování a je to A už se těším na oslavu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.